Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 4!!

Chris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prof_Chaos, ta internet cafe pleon einai pantou, axiopoiise ta ;)

kala kanoun kai ta dinoun etoima giati alliws tha tous prixoun ta @@ rwtwntas pws mpainei ti kai pou...

Alla kai alliws na edine to sygekrimeno tha epiane xalara 150MB.

• Απαντ. 228
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ontos ta internet cafe giayto einai, exalou mono mia fora tha to katevasis to megalo, meta tha katevazis mikra patchakia pou tha ftiaxnoun gia simpliroma ta opia tha mporeis aneta na ta katevasis me 56k, egw ayto pou thelo einai allo, epidi kanei poli thorivo to cd otan pezw to pexnidiwriter.gif mipos exei vrei kaneis kana nocd loader, na pezo sto pc xoris to cd? To nocd loader einai panta kalitero apta crack....guest.gif

Δημοσ.

εγκατέστησα το τελέυταίο Patch του wolf σήμερα v2.0.

Εχει κάνει Καταπληκτική δουλεία.Βλέπεις ένα άλλο παιχνίδι.Τοσο στα menu όσο στους ήχους των οπαδών που τραγουδάνε ασταμάτητα..Επισης οι φανέλες όλων τών ομάδων είναι απίστευτες.Φανταστική δουλεία και αξίζει να το κατεβάσετε οι DSLades κάνει το παιχνίδι 30% πιο εθιστικό!

Δημοσ.

το Master league δεν το έχω κοιτάξει ακόμη για να δώ τι παίζει με τις εμφανίσεις.

Πάντως για να σου δόσω να καταλάβεις είναι ενας συνδιασμός PES4 και manager μιας και αρχίζεις με μικρής δυναμικότητας ομάδα και μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς παίχτες οπως η ηλικία και τα ποσοστά των παιχτών ανάλογα με τις επιδόσεις τους αυξομοιόνωνται.Εχω ακούσει οτι είναι εθιστικότατο..αλλά δεν έχω αξιοθεί να παίξω μιας και με έχει φάει το FM2005 ;)

Δημοσ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...