Aias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Εδω φαινεται τι ακριβως πρεπει να γινει: http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=39 Την ειδηση την πηρα απο το http://www.pctechnology.gr.
Aias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξερω ακομα ,θελει να κοψεις και μια γραμμη...Λενε οτι το καινουργιο rivatuner θα εχει καλυτερα ποσοστα επιτυχιας απο το προηγουμενο. Θα περιμενω να δω αν γινει τιποτα διαφορετικα μπορει να περασει στα χερια του Παρασκευα η καρτα
planetman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά, όποιος καταφέρει κάτι ας το σφυρίξει.
apostolt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξερω για το riva το βλεπω δυσκολο .Και με το προηγουμενο δεν το καταφεραμε, οπως και οι περισσοτεροι απο το guru3d.Μακαρι βεβαια να γινεται για να κανουμε τις καρτουλες μας καλυτερες.
Ailuros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν βελτιώσεις με το ξεκλείδωμα, αλλά μην περιμένετε και θαύματα. Προσωπικά περιμένω να λογικευτούν λίγο οι τιμές στο άμεσο μέλλον και μετά ίσως κοιτάξω για μια 6800GT. Σχεδόν 500 ευρώ για μια κάρτα λυπάμαι αλλά δεν τα χαλαλίζω.
Ailuros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 SUCCESS!!! ΄Οπως είπα προηγουμένως μην περιμένετε θαύματα, ειδικά αν παίζετε σε ψηλές αναλύσεις με ΑΑ/AF ενεργοποιημένα.
Aias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Ναι και σε μενα πετυχε και λεει οτι και του αιλουρου αλλα δεν κανει o/c. Χωρις mod μου βγαζει σε default 6100 και ενεργοποιημενη 6800.o/c h καρτα χωρις ενεγοποιηση εβγαζε 9800 περιπου. Βεβαια εκανα το αλλο : την o/c και μετα εκανα ενεργοποιηση των pipelines. Ακομα 3δμαρκ δεν εκανα αλλα συντομα θα κανω. Αιλουρε βλεπω οτι εχεις παλιους drivers.Εβαλα τους beta 66.81 λες να φταιει αυτο?
Ailuros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Αμφιβάλλω να είναι θέμα οδηγών. Τους 66.xx τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους και αν και κάπως γρηγορότεροι, έχουν αρκετές ατέλειες ακόμα. Δοκίμασε το εξής: 1. Απενεργοποίησε ξανά τις μονάδες και απεγκατέστησε τους ΝVstrap drivers στην εφαρμογή. 2. Aπενεργοποίησε το Coolbits μέσω Rivatuner. 3. Eνεργοποίησε ξανά τις μονάδες και μετά υπερχρόνισε. ΄Εφτασα αισίως τα 350/872 (καταραμένο Coolbits δεν με αφήνει να πάω στα 900, αν και έχω σίγουρα 2.2ns μνήμες) που μεταφράζεται σε: 1. 3dmark03/1280*960*32/2xAA/4xAF = από 5036 σε 6284 2. Doom3-high quality / 1600*1200*32/2xAA = από ~40 σε 47fps. Νarayan, 6800nonUltra
Aias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Απενεργοποίησε ξανά τις μονάδες και απεγκατέστησε τους ΝVstrap drivers στην εφαρμογή Αυτα τα εχω κανει.Σιγκεκριμενα το εσβησα το rivatuner και το ξαναπερασα καθως και το nvstrap. Aπενεργοποίησε το Coolbits μέσω Rivatuner και πως το κανω αυτο????
Ailuros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Στη μέση του κεντρικού μενού του προγράμματος που λέει ForceWare detected-Customize...., το ανοίγεις και πατάς το τέρμα αριστερά που έχει την κάρτα γραφικών για εικονίδιο. Εκεί θα βρεις ένα παράθυρο για υπερχρονισμό. Κάπου εκεί έχει ένα κουτάκι που γράφει δίπλα "enable driver level overclocking". Αν το ξετσεκάρεις θα απενεργοποιήσει το Coolbits στον οδηγό (αφού πρώτα γυρίσεις την κάρτα σε default χρονισμούς).
Aias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Απο εκει ειχα κανει το o/c. Τωρα που το εβγαλα πως θα κανω o/c την καρτα?Το low level o/c ειναι απενεργοποιημενο.
Ailuros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Απο εκει ειχα κανει το o/c. Τωρα που το εβγαλα πως θα κανω o/c την καρτα?Το low level o/c ειναι απενεργοποιημενο. Ας το πάρουμε από την αρχή: αν κατάλαβα καλά έχεις πρόβλημα να υπερχρονίσεις μετά την ενεργοποίηση των επιπλέον μονάδων ναι ή όχι; Αν ναι τότε ενεργοποίησε τις μονάδες με default 325/700MHz και Coolbits απενεργοποιημένο και αφού πετύχει το εγχείρημα ξαναενεργοποιείς Coolbits και δοκιμάζεις να υπερχρονίσεις. Το hardware level overclock στο Rivatuner ουσιαστικά ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το Coolbits τίποτε άλλο. Μέχρι τώρα το low level OC δεν δούλεψε ούτε σε μένα στο Rivatuner από τότε που έχω την κάρτα, με την διαφορά ότι ουδέποτε ως τώρα ο εγκατεστημένος οδηγός δεν είχε αντιπροσωπευτική database μέσα στην εφαρμογή. ´Eχω αυτή την στιγμή 65.73 και η εφαρμογή χρησιμοποιεί την συγγενέστερη database στην εφαρομογή που είναι 65.91 αν θυμάμαι καλά. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι για να δουλέψει το low level πρέπει να υπάρχει αναλογών database για τον οδηγό που χρησιμοποιείς.
Aias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Αν κανω κατι τετοιο μονο αν πατησω default δουλευει χωρις καθολου o/c.Τωρα εκανα παλι o/c την καρτα 350/890 και μετα ενεργοποιηση των pipelines/vp και παιζει μια χαρα σε ολα εκτος απο 3dmark2005 που κανει artifacts. Τελικα το 3dmark2003 μου εβγαζε τοσο επειδη ειχα ενεργοποιημενο το χ4 anti. Το εβγαλα και μου εδωσε 10600,πιστευω οτι ειναι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.