Προς το περιεχόμενο

Tv Tuner Remote Controllers

Papajohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello!

Εχω ενα TV Tuner με την επωνυμια PC Tv Live που φέρει το chip Bt878 (νομίζω) και το δουλεύω σε winxp. Το πρόβλημα είναι πως αθ ήθελα να μπορώ να χρησιμοποπιώ το remote control με αλλα προγραμματα εκτος αυτού της συσκευασιας διοτι είναι αισχρο. Συγκεκριμενα με το ChrisTV 4.

Διάβαζόνατς δι΄φορα αρθρα κατέληξα στο συμπερασμα πως δεν υπάρχει κοινο πρότυπο για τα χειριστήρια και ετσι δεν μπορείς κανεις να φτιάξει ενα universal προγραμμα που αν παίζει με όλα. Παρολα αυτα συνάντησα διαφορα προγραμματα όπως το Girder η το Βremote που ισχυρλιζονται πως κάνουν κατι τέτοιο. Το πρόβληαμ μου όμως είναι πως δεν μπορώ να βρω απολύτως καμμια ακρη με αυτα τα προγράμματα.

Μπορει κανεις να βοηθήσει;;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Eidika to BTremote nomizo oti einai para poli eukolo na to stiseis...stin ousia dokimazeis stin arxi ena-ena ta profiles pou exei mexri na deis poio tairiazei sto remote sou kai meta einai poli aplo to setup. Pou kollas?

crAss

Δημοσ.

Crass όπιο remote κια να βάλω δεν έχω καμμια αντιδραση στο πάτημα των πλήκτρων. Μαλιστα εκει που βρισκει αυτοματα την καρτα σου εμένα αποτυγχάνει και δεν βρίσκει τίποτα.

Δημοσ.

Papajohn, to Windvr to exeis dokimasei?? emena sthn ekdosh thn prohgoumenh apo thn 3...(den thimamai poia akrivos einai) mou douleue mia xara to remote control (h karta mou einai mia pixelview)

Δημοσ.

To winDVR 3 το δοκίμασα, όχι μονο δνε παίζει το remote αλλα με το που το ξεκινάω crashαρει. Μονο με το iuVCR μπορώ να γράφω ικανοποιητικά... Αλλα για remote τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...