ata1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν θα ήθελα ένα καλό πρόγραμμα αν υπάρχει εκτός του kwintv να βλέπω τηλεόραση μέσω του tvtuner σε linux και αν γίνεται να υποστηρίζει τηλεκοντρολ. Επίσης θα ήθελα κάποιο software σε windows ή linux που να μου δείχνει ακριβώς ποιο modem έχω καθώς δεν έχω καταφέρει να δω πληροφορίες ώστε να ανναζητήσω drivers.
NeTd4mN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Koitaxe se ayto to link: http://linuxshop.ru/linuxbegin/win-lin-soft-en/table.shtml#43 sthn kathgoria "video and other" tha vreis arketa gia tv. Elpizw na voithisa 8)
valotas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Επίσης θα ήθελα κάποιο software σε windows ή linux που να μου δείχνει ακριβώς ποιο modem έχω καθώς δεν έχω καταφέρει να δω πληροφορίες ώστε να ανναζητήσω drivers. το lspci πρέπει να δίνει μερικές πληροφορίες...
ata1983 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Για το modem βρήκα ένα προγραμματάκι για Linux. Έχει κανείς μήπως drivers για Conexant HSF για linux? NeTd4mN thanks για το link!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.