Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα ανοιχτού PC

agiosall~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως υπαρχει καποιο prog για να μπορεσω να κλειδωσω τον υπολογιστη χωρις ομως να τον κλεισω να λειτουργουν κανονικα ολα τα προγραματα που εχω ανοιχτα, για παραδειγμα να μπαινει σε λειτουργεια το ScreenSaver και μετα για να επανελθει να πρεπει να δωσεις καποιον κωδικο...

Ευχαριστω προκαταβολικα :D

Δημοσ.

Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας->Properties->Screen Saver

και εκεί τσέκαρε το On resume, password protect...

Για να σου ζητάει password όταν "φεύγει" το screen saver...

Δημοσ.

Μπορείς και πιό απλά. Αν ο λογαριασμός σου μπαίνει στα Windows με password τότε μπορείς απλά , ενώ είσαι μέσα , να πληκτρολογήσεις : " πλήκτρο windows + L " και αυτόματα το pc κλειδώνει την οθόνη του ενώ όλα τα προγράμματα που είχες ανοιχτά τρέχουν κανονικά από πίσω. Επανέρχεσαι δίνοντας το password με το οποίο μπαίνεις στα windows ! :wink:

Δημοσ.

Αυτο spyrospatras, γίνεται με όλες τις εκδόσεις των windows??Το win tab+L τί shortcut είναι?Θέλω να πώ, που υπάρχει ώς επιλογή?(μοιάζει με log off, αλλά στο log off νομίζω κλείνουν όλες οι εφαρμογές..)

Δημοσ.

@Godfath3r, thx αλλα δεν πετυχανει που ακριβως θα δωσω τον καωδικο που θα μου ζητηση???

Μηπως πρεπει να εχω στον λογαριασμο μου κωδικο και να χρεισιμοποιει αυτον? :roll:

@spyrospatras, παω να το δοκιμασω... :D

Δημοσ.

Godfath3r, ok το τσεκαρα αλλα χρησιμοποιει τον κωδικο του λογαριασμου σου αλλα ελα μου ντε που εγω δεν θελω να βαλω κωδικο στον λογαριασμο οποτε ουτε και η ιδεα τουspyrospatras με καλυπτει σας ευχαριστω και τους δυο παντως... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...