accipio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Ναι, είναι γεγονός! Η Plextor εισάκουσε το αίτημα των αγοραστών της (τωρινών και μελλοντικών) και αποφάσισε να δώσει στα DVDR της τη δυνατότητα bitsetting, δηλ. να αλλάζουν το booktype στα dvd+r δισκάκια σε dvd-rom. Ίσως το έκανε για το Dual layer που υποστηρίζει το νέο της μοντέλο, δεν ξέρω. Η δυνατότητα αυτή ενεργοποιείται μέσα από την καινούρια έκδοση του PlexTools (v 2.17) και ισχύει για τα μοντέλα 708, 712 και 716. Για το 708 (το οποίο και κατέχω) πρέπει να γίνει update στο τελευταίο firmware (v 1.08 ) για να δουλέψει το bitsetting. Το δοκίμασα ήδη και λειτουργεί. Φαντάζομαι ότι και για τα άλλα μοντέλα ισχύει το ίδιο. Όσοι ενδιαφέρεστε κατεβάστε το PlexTools από εδώ: http://www.plextools.com/downloadfiles/PTP217UEN.exe
androu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δεν το κατάλαβα. Τι πάραπάνω θα προσφέρει αυτό το bitsetting?
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 apo oti katalava allazei to book type tou dvd-rw kai anti na fenetai oti kapote itan dvd-rw fenetai oti einai dvd-rom.malon auto tha einai kalo gia ta paixnidia pou kapoia protections pou bazoun anixneuoun kai blepoun to book type tou dvd kai ama doun oti einai cd keno kai oxi dvd-rom amesos den pezei to pexnidi.ama kano lathos diorthoste me.
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 I told you about BitSetting & Plextor. Quote from: [ http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=393499&start=0 ] "BTW Το BitSetting μπορείς να το "ενεργοποιήσεις" και στα Plextor μέσω Firmware Editing." Τελικά αποφάσισε να μας το κάνει από μόνη της η Plextor. [ την ψιλοπερίμενα αυτή την κίνηση εξ Plextor ] Nice.
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 @poulinos: Swstos. Epishs voh8aei sthn anagnwsimothta ton copied-games sta Xbox / PS2
androu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Επομένως πιθανόν να βοηθάει και στην αναγνώριση των dvd+r απο παλιά μηχανήματα ανάγνωσης dvd ( επιτραπέζια) αν κατάλαβα καλά.. ???? Εχει βάλει κανείς την 1.08 ?? Παρουσίασε κανένα πρόβλημα???
gv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Επομένως πιθανόν να βοηθάει και στην αναγνώριση των dvd+r απο παλιά μηχανήματα ανάγνωσης dvd ( επιτραπέζια) αν κατάλαβα καλά.. ???? Εχει βάλει κανείς την 1.08 ?? Παρουσίασε κανένα πρόβλημα??? tin exo valei ego ... no problem ...
androu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Τυχόν ασυμβατότητες. . ?? Αν δεν εγκαταστήσω τα plextools Λειτουργεί αυτό το bitsetting? ΓΙατι θυμάμαι και δεν μου δούλευε το autorun όταν τα χα
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Και εγω έχω βάλει την v1.08 Everything's fine.
migel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα. Και εγώ έχω βάλει την v1.08 και σταμάτησε να γράφει x8 τα DVD+R 4x τα οποία με v1.02 τα έγραφα σε 8x , ( bulκpaq κτλ ) .
androu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Mήπως φταίνε τα δισκάκια? Δοκίμασες άλλα. ? Οι υπόλοιποι έχετε τέτοιο πρόβλημα?
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Nope. Everything's fine with my discs. [ Plextor Premium 4x [ up to 8x ] / Taiyo Yuden 4x [ up to 8x ] / Verbatim 4x [ writtable @ 8x ] ]
androu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Για να λειτουργήσει πρέπει να είναι ανοικτά τα plextools όταν γράφω απο το Nero?
metatron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 gia to 708, mono me firmware update eimai ok i' theo kai ta plextor tools????
metatron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 ena link re paidia gia ta plextor tools poy ypostirizoyn BitSetting gia to 708???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.