Προς το περιεχόμενο

καποιο κινητο απο 150-170 ευρω?

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι για την αδερφη μου. να ειναι εγχρωμο, να εχει java και να δεχεται μεσω usb θυρα συνδεση με τον υπολογιστη.

Δημοσ.

και ποσο κανει αυτο μαζι με το φπα? καποιο καλυτερο στην ιδια τιμη για 13χρονη υπαρχει?

και συνδεεται με τον υπολιγιστη με το data cable DCA510 USB

αυτο το εχει μεσα στην συσκευασια, σωστα?

Δημοσ.

καποιο αλλο κινητο σε τετοια τιμη? αν γινεται κατω απο 160 ευρω. το sagem που κανει 90 ευρω εχει και καμερα?

Δημοσ.

An theleis me 142eurw einai poly kalo gia ta lefta tou to Siemens C65 to opoio exei kai enswmatwmeni kamera kia arketa kalis poiotitas gia ta lefta tou alla kai para poly kala xaraktiristika!

Pigaine se ayto to site na pareis mia geysi apo to kinito:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=13&Nav_Section_Id=13&Catalog_Id=10&Product_Id=210274&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

Καμμια σχεση δεν εχει το C65 με το CX65!H γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει για 40 ευρω να παρεις το C65.Αλλα απο την αλλη λες οτι ειναι για τη μικρη σου αδερφουλα.

Μερικα χαρακτηριστικα για να κανεις συγκριση μονος σου.

CX 65:TFT 65000 χρωματα με αναλυση 132χ176,camera VGA 640χ480 με δυνατοτητα ληψης βιντεο,11ΜΒ μνημη,βαρος 90γρ.

C65:TFT 65000 χρωματα με αναλυση 130χ130,camera CIF 352x288 χωρις δυνατοτητα ληψης βιντεο,μνημη 10,3 ΜΒ,βαρος 88 γρ.

Δημοσ.

τελικα αγορασε το siemens M65 επειδη οι γονεις μου ειχαν κεφια :P . αλλα κολλουσε και το πηγαμε για αντικατασταση.. ελεος..

Δημοσ.

Einai software to problima!Mhn anhsyxeis!Tha sou perasoun to teleytaio firmware kai tha eisai ok!Ase pou an pareis to kalwdio tha mporeis na kaneis kai monos sou upgrade sto firmware,kai oxi mono!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...