Προς το περιεχόμενο

Lan και ISDN problems

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Ειχα κανει και παλιoτερα παρομοιο ποστ αλλα επειδη το προβλημα παραμενει θα το επαναφερω εδω .

Λοιπον,εχουμε την εξης διαταξη:

1.ISDN Modem του ΟΤΕ

2.ISDN Lan modem

3.Συνδεση αυτου με το modem toy οτε και δινει ethernet συνδεση με το pc του γραφειου και ενα αλλο hub που πανω του μπαινουν 8 pc.

Το προβλημα ειναι το εξης.Μολις μπαινεις στο internet ολα ειναι καλα,αλλα μολις κλεισεις την συνδεση η γραμμη δεν απελευθερωνεται αμεσως.Μερικες φορες ειναι busy για αρκετη ωρα.

Δοκιμασα τα εξης και αμεσως απελευθερωθηκε η γραμμη:

1.Reset το modem του ΟΤΕ

2.ή τραβηγμα του καλωδιου απο το modem 3com,αυτο που προερχεται απο το modem του οτε.

Επισης μερικες φορες μπλοκαρουν και οι δυο γραμμες (μετα απο την διακοπη της μιας που ειναι στο ιντερνετ)με αποτελεσμα να μενει το φροντιστηριο χωρις τηλεφωνο.Το προβλημα ειναι σοβαρο επειδη προκειται οπως ειπα για φροντιστηριο.και τα τηλεφωνα χρειαζονται συνεχως.

Το φροντιστηριο διαθετει και τηλεφωνικο κεντρο αλλα δεν ξερω(αν και δεν νομιζω) αν φταιει αυτο.

Προσωπικα νομιζω οτι ειναι το 3com.Κανεις καμια ιδεα? Thx.

Δημοσ.

τι να σου πω τωρα.Εχει το κλασσικο αυτο που εχω δει παντου,με το αφαιρουμενο καπακι που εχει απο κατω το μαυρο reset.

Δημοσ.

Τελικα το 3com ειναι isdn lan modem.Εχω εδω και διαβαζω το manual .Οπως και στο router του adsl μου μπαινεις με το ip μεσω explorer στα setting αλλα δυστυχως ειναι κλειδωμενο με κωδικο που δεν ξερω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...