Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Συμφωνα με αυτοσε λιγο θα το εχουμε και αυτο!
random Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 εχει στο pc mag οκτωβριου το rolling demo, 166 mb, 9 λεπτά... τι να πώ... πολυ καλό. τι doom3 και αυγα toyrkias! βέβαια xbox δεν εχω και δεν θα παρω, αλλα λιγη υπομονη και θα το δουμε και σε pcάκι..
knightmare Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 To demo pou exei sto pcmag gia pc den einai? Yg:Halo alla the way,stadar.
pseira Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Ελπιζω να το δούμε αλλά οχι στα χάλια που είχε το 1...απαράδεκτο.......
Panahs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Όσοι δεν έχουν παίξει online, δεν ξέρουν τι θα πει Halo πραγματικά!
planetman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Θέλω να συμφωνήσω με την ψείρα ότι το Halo 1 ήταν απαράδεκτο από όλες τις απόψεις, το άφησα στη μέση. Ελπίζω το 2 να μην έχει καμμία σχέση.
Panahs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Εγώ ελπίζω να μου τρέχει και το 2... γιατι αν αναλογιστώ από το πρώτο που ήταν πιο βαρύ από το Doom3...
random Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 To demo pou exei sto pcmag gia pc den einai? Yg:Halo alla the way' date='stadar.[/quote'] προσοχή! rolling demo εννουμε μια ταινεια (avi/mpg/wmv) , οχι ενα demo του παιχνιδιου που κανεις install και παιζεις. μια ταινεια, σαν capture της οθονης την ωρα που καποιος παίζει, γι αυτο γράφω 9 λεπτά. αυτη ειναι η διάρκεια του βιντεο. και φυσικα ειναι παιγμενο σε xbox, φαινεται απο τη χαμηλη ανάλυση. αυτο που με εντυπωσιασε ηταν η πλοκή. ελπίζω αυτα να γινονται σε ενα single player mission, και να μην ειναι ενα fake σεναριο απλα για demo.
Nemo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Ερχεται 9 νοεμβριου United States,11 στην Ευρωπη πλην Ελβετιας Βελγιου και Γαλλιας, που αναμεμεται να εμφανιστει μια μερα νωριτερα στις 10 δηλαδη λογω καποιας γιορτης εχει σχεση με τον A’ παγκοσμιο πολεμο (εορτασμός της ανακωχής του 1918 ....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.