^BOOMBOOM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Mετά απο αρκετό ψάξιμο αγόρασα σήμερα το εν λόγω μοντέλο, αφότου το εγκατέστησα είχα στο PC κάτι ανεξήγητα κολλήματα που δεν είμαι σίγουρος αν οφείλονται σε αυτό και όπως και να έχει μετα απο 2-3 restart σταμάτησαν. Το θέμα είναι πως έγραψα 2 δισκάκια (verbatim +R για 8Χ) το πρώτο με 8 και το δευτερο με 4 και στα 2 στο verification data μου έβγαλε λάθος. Είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα? Μήπως φταίνε τα συγκεκριμένα δισκάκια ή φταίει το μηχάνημα? μήπως είμαι γκατέμης? Εκανα αντιγραφή τα αρχεία στο δίσκο και δουλευουν ΟΚ πάντως :roll:
Teacher Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Ψιλοάσχετο, αλλά είχα αγοράσει LG DVD Rom και σε 3 μήνες δεν διάβαζε τίποτα. Βέβαια το αντικατέστησαν, αλλά αναρωτιέμαι τελικά μήπως θυσιάζεται η ποιότητα για την τιμή σε πολύ μεγάλο βαθμό;
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν τελικά υπάρχει θεός! (πλάκα κάνω theobabi ) Στα options του Nero Express απενεργοποίησα το DVD high compatibility mode (που δεν ξέρω καν τι κάνει) και δούλεψαν όλα οκ
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν πριν λίγους μήνες είχα πάρει ένα LG 4082΄. Έγραψα μερικά DVD-R (Princo της πλάκας) κι όλα πηγαιναν καλά. Μια στιγμή μου βγάζει Verification Error σε ενα dvd, λέω "δε γαμ#@ται, 1 princo λιγότερο", το επόμενο το έγραψε ok (παρότι τα Princo γράφουν 4x το nero βγάζει maximum speed 3.2x). Από κάποια στιγμή και μετά (σε ένα μήνα μέσα) έκανε το ίδιο πρόβλημα σε όλα τα DVD-R (princo πάντα). Λέω πάει τα έφτυσε το LG. Μου το αλλάξανε με ένα 4120b. Αυτό (με princo πάντα) έγραψε μερικά dvd αλλά πάλι μέσα σε ένα μήνα μου κάνει το εξής - Όταν ανοιγω (ή κάνω restart) το PC γράφει ok. Αν δοκιμάσω να γράψω 2ο dvd-r χωρίς restart κάνει verification error (cyclic redundancy κάτι). Δεν θυμάμαι αν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή που λες (το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα κοιτάξω) Μέχρι τώρα πίστευα είτε ότι τα LG έχουν πρόβλημα είτε ότι πρέπει επιτέλους να κάνω ένα format στο PC (μου κάνει κι άλλα κουλά) Λές τελικά το 4082 να ήταν ok και να το πήραν πίσω τσάμπα Δεν θα το κοιτάξαν κι αυτοί ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.