Προς το περιεχόμενο

the terminal

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι παει λαθος με το χολιγουντ. Σκηνοθετες που ερχονται απο b-movie, cult σπλατεριες γυρηζουν τα mainstream blockbuster και το ανεξαρτητο outsider ερχεται απο το σκηθετη των 3.000.000.000 δολαριων!

Η ταινια ειναι κανει αισθητη κοιλια προς το τελος, το ρομαντσο με την Καθριν ζιτα τζοουνς μυρηζει μπαλομα απο μακρια, θα μπορουσε να λειπει και κανεις δεν θα το επερνε χαμπαρι, τα κινητρα των χαρακτηρων ειναι ad hoc και απαιτουν μια δοση καλοψυχιας για να γινουν πιστευτα.

Παραυτα η ταινια ειναι γλυκιτατη, αναλαφρη και ευχαριστη. Σε προβληματιζει χωρις να βιαζει τους νευρωνες του εγγεφαλου σου βγαζει πηγαιο γελιο και γνησια συγκινηση. Ο χανκς παιζει εκπληκτικα πλαισιομενος απο ενα βοηθιτικο καστ σχετικα ανωνημο αλλα ταιριαστο. No doupt ο πραγματικος ηρωας της ταινιας ειναι...το συστημα, το οποιο σαρκαζετε οσο πρεπει χωρις εξαρσεις και ιδιαιτερους χολιγουντιανισμους

την προτεινο ανεπιφυλακτα ος κλεισημο μιας ηδη ευχαριστης βραδιας

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά η ταινία . Σίγουρα δεν ήταν το διαμάντι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ταινία δεν βλέπεται . Αρκετά πρωτότυπο σενάριο μπορώ να πω .

Πέρασα ένα ευχάριστο βράδυ ! :)

Δημοσ.

K egw tin eida k mporw na pw pws perasa 2 euxaristes wres, odws den itan kati to tromero alla anepifilakta tha tin protina se kapion. Einai alithia pws sto telos anipomonis ligo na teliwsei i tainia. O Tom Xans erminevei ton rolo tou apistefta. Alithia pws lete na einai na kaneis pws den ksereis na miliseis tin mitriki sou glwssa?! :P Afto mu eksase mwlis vgika apo tin ethusa :P

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ η ταινία!Επιτέλους κάτι διαφορετικό!! :) Με χάλασε μόνο η Catherine.Τι ρόλο έπαιζε στην ταινία δεν το κατάλαβα.Και εκείνο που είπε στο τέλος περί πεπρωμένου τι μ@λ@κί@ είναι πάλι τούτο!!

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ. Είναι βέβαια ο Χανκς όλα τα λεφτά, αν δεν έπαιζε αυτός δε θα υπήρχε καν η ταινία πιστεύω.

Η Κάθριν ή έχει μεγαλώσει ή έδειχνε απίστευτα "λίγη" δίπλα στο μαέστρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...