Ηλίας Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Pio software gia na vlepo dvd protinete gai giati? Me tin proipothesi na ipostirizi 5.1 hxo.Kai an iparxi kapios dvd player pou na boris na megalosis tous ipotitlous.....
Godfath3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δυστηχώς δεν ξέρω κανένα πρόγραμμα που να πειράζει τους υπότιτλους του DVD.Πάντως το κορυφαίο πρόγραμμα είναι πιστεύω το Power DVD, η τελευταία του έκδοση είναι η 5...!
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 PowerDVD 5 Deluxe. Ιδιαίτερα για αυτούς που δεν έχουν καλή κάρτα ήχου [ ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν έχουν DTS Decoder 5.1 / 6.1 ]
hugelacky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Power DVD 5 (uposthrizei mexri kai 7.1 hxeia kai prwtokolla hxou opws Dolby,Dolby Digital,Dolby Prologic II,DTS,SRS k.a.) gia player, kai gia ypotytlous pistevw me to Micro DVD kai to VobSub 8a kaneis douleia sou (eidika gia ypotytlous se DivX).
Godfath3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Power DVD 5 (uposthrizei mexri kai 7.1 hxeia kai prwtokolla hxou opws Dolby,Dolby Digital,Dolby Prologic II,DTS,SRS k.a.) gia player, kai gia ypotytlous pistevw me to Micro DVD kai to VobSub 8a kaneis douleia sou (eidika gia ypotytlous se DivX). Εχω την εντύπωση (αν κάνω λάθος διωρθώστε με) οτι οι υπότιτλοι του DVD δεν γίνεται να αλλαξουν (γραμματοσειρά/μέγεθος)....Όσο αναφορά τα Divx είναι γνωστό (και χρήσιμο!) οτι γίνεται...
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δεν είναι δυνατόν να αλλαχθούνε οι υπότιτλοι DVD. Μόνο με Screen stretch / resize , αλλά τότε χαλάει και η αναλογία της εικόνας [ ταινίας ]
Godfath3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Oπότε καλώς την είχα την εντύπωση... Πάντως απορώ γιατί δεν έχουν δώσει ακόμα τέτοια επιλογή (μήπως ευθύνεται η τεχνολογία των επιτραπέζιων DVD players?)!?
hugelacky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Godfath3r kai billpeppas, kai gw afth thn entypwsh exw gi afto kai egrapsa "eidika gia ypotytlous se DivX".Den hmoun apolyta sigouros gia DVD giati den to eixa dokimasei me afta ta progs alla se DivX douleyoun stadar!Opote to "eidika" pleon ginetai "mono"...
Godfath3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Mάλιστα...Τhanx for the informing billpeppas.[/offtopic]
Kostas75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Θα διαφωνίσω με όλου σας, προτείνω το Intervideo WinDVD 6. Άψογο. Το Power DVD 5 έχει πολλά bugs και κάποιες αρκετές φορές κολλάει και δε παίζει τον ήχο...
Godfath3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Πολλά bugs???Εγώ γιατί δεν έχω εντωπίσει κανένα?Όπως επίσης και κανένα πρόβλημα ήχου?
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Kostas75: Ένα Bug έχει το PowerDVD 5 [ the latest patch ] , και αυτό είναι με τα SVCD / VCD. Αλλά η Cyberlink είπε πως πολύ σύντομα θα το διορθώσει. P.S. Kostas75: Το PowerDVD το έχεις authentic???
Kostas75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Godfath3r: το έχω εγκαταστήσει σε 3 υπολογιστές και είχε και στους τρεις πρόβλημα με τον ήχο μετά από κάποιο μικρό χρονικό διάστημα playback, τι να πω, δεν έχω "μετοχές" στην Intervideo για να υποστηρίξω το Windvd! Αν ήταν τέλειο το Power DVD θα το έλεγα χωρίς κανένα πρόβλημα! billpeppas: Έχω και το αυθεντικό που ερχόταν μαζί με τη κάρτα μου (GB ATI Radeon 9800 Pro 128MB), αλλά και το μή "original" αλλά κατεβασμένο από το Internet και σπασμένο (μήπως αυτό διόρθωνε το πρόβλημα), αλλά τα ίδια. Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο αν έχεις το original ή όχι άλλωστε. Δεν αλλάζει ο κώδικας του κυρίως προγράμματος από το crack εκτός και αν κάποιος εσκεμμένα θέλει να μας σαμποτάρει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.