Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ FORTHnet! 30% μείωση στις νέες dsl στην infosystem!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά μάλλον έκανα καλά που περίμενα την infosystem για να βάλω κι εγώ adsl. :D

Στην έκθεση πληροφορικής της Θεσ/νίκης λοιπόν η Forthnet σύμφωνα με την ανακοίνωσή της θα κάνει πολύ καλή προσφορά πιστεύω με μείωση 30% σε όλες τις νέες pstn/isdn/aDSL συνδέσεις!

(*) Για τους ήδη χρήστες της άγνωστο , αλλά μάλλον η προσφορά μείωση ισχύει μόνο για όσους αγοράσουν σύνδεση απ' την έκθεση :wink:

Ραντεβού στη Σαλόνικα λοιπόν! :wink:

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=108630

"Νέες υπηρεσίες από τη FORTHnet στην Infosystem 2004

30/09/2004

Με καινούριες υπηρεσίες και πρωτοποριακές εφαρμογές, η FORTHnet θα δώσει και φέτος το παρόν στην 18η Infosystem 2004 (περίπτερο 13 - Stand 33), που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν :

· To ADSL in-a-box, το νέο πλήρες πακέτο της FORTHnet, που συγκεντρώνει σε ένα κουτί, ό, τι χρειάζεται κανείς για γρήγορη και εύκολη ADSL σύνδεση στο Internet.

· Τις υπηρεσίες Ασύρματης Πρόσβασης στο Internet FORTHnet Wi-Fi, για γρήγορη μεταφορά δεδομένων μέσω ασύρματων δικτύων.

· Τις υπηρεσίες «My Security, ένα σύνολο υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών του δικτύου της ενάντια σε υπάρχουσες και νέες απειλές στο Internet.

Οι επισκέπτες του stand της FORTHnet θα μπορέσουν επίσης να ενημερωθούν και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών Σταθερής Τηλεφωνίας FORTHnet Telephony, καθώς και να πληροφορηθούν για την οικογένεια των προγραμμάτων των Αγαπημένων Προορισμών.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Infosystem, η FORTHnet θα προσφέρει ειδικά για τους επισκέπτες του περιπτέρου της 30% έκπτωση στις υπηρεσίες FORTHnet Internet PSTN, ISDN και Fast Internet ADSL της επιλογής τους και θα καλωσορίζει τους φίλους της έκθεσης με μικρές και μεγάλες εκπλήξεις και δώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχαχα , καλα περίμενε...Η ανακοινωση λέει 30% στις υπηρεσίες αλλά κάτι μου λέει οτι το 30αρι το κρατάνε για τις PSTN , άντε ίσως και για τις ISDN....

Δεν νομίζω η 384 απο 23.9 να παει στα 17... Μακάρι αλλά δύσκολα. ΠΟΛΥ δύσκολα. Και γω χθες έψαχνα τιμές και είδα οτι η 256αρα 6+4 της fotrthnet συμφέρει πολυ, 38 το μήνα ΜΕ φπα και παγιο. Όμως είναι 256 , μπλιαχ....

Δε νομίζω ότι θα ισχύει ΜΟΝο για pstn/idsn. KAI adsl λεει η ανακοίνωση.

Άλλωστε ΚΑΙ στη διεθνή έκθεση Θεσ/νικης το Σεπτέμβριο η Forthnet έκανε καλή προσφορά με 19+φπα στην 384άρα.

Πιστεύω όμως ότι το 30% τώρα θα σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη μείωση! :D

Κοντός ψαλμός! Τέλος επόμενης βδομάδας που θα πάω, θα σας πώ! :D

ante kai eis katwtera....

Se 2-3 meres 8a exw kai egw epitelous dsl...Ekana x8es aitisi...Twra 8a mou peite

"Kala ekanes x8es aitisi kai 8a sou ti baloun entos bdomadas?" :D

Akoma kai tin idia mera ginetai an exeis mpampa ston ote. Aplws perimenw tin infosystem gia na dialeksw provider! Gia forthnet to blepw an kai fovamai min pesoun oloi san ta korakia kai meta katebazw me 10k...

κι εγώ θα κάνω αίτηση στην Infosystem και λέω να πάρω το πακετάκι της Forthnet με το modem κλπ ώστε να προθωήσουν αυτοί την αίτησή μου και να μην μπλέξω με τον ΟΤΕ.

Αλήθεια η συνδρομή ξεκινάει από τότε που σε συνδέσει ο ΟΤΕ φαντάζομαι έτσι? Μην πληρώνω Forthnet και περιμένω κανα 2μηνο τον πΟΤΕ...

Πάντως πολλοί τζαμπατζήδες μαζεύτηκαν και στη Forthnet και το φαβάμαι κι εγώ πολύ με τις ταχύτητες που θα πιάνω. Γι' αυτό μάλλον θα βάλω 256Κ

tzampatzides de 8a to elega me 40-50 euro to mina alla einai i oikonomikoteri etairia pisteuw ayti ti stigmi...An mazepsei pollous syndromites to kalo pou tis 8elw na auksisei to bandwidth. ali8eia ti contention rate dinei i forthnet?

nai vre h forthnet sas marane oxi o ote pou den exei ypodomh oyte gia tous misous mas

telws pantwn na sas pw thn pikrh alitheia mhn perimenete panw apo 30 sthn kalyterh periptwsh...

h forthnet proothei olo to bandwith 384

enw o potes kanei bottleneck kai to meiwnei se 300 best...

kai den milaw gia athina eimai sto iraklio sthn athina einai xeirotera...

ante kalh dynamh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...