skeptic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Ithela na rotiso efoson sta windows xp iparxei i dinatotita na sindeese me dio diaforetikes sindromes isdn 64k tin idia stigmi.Ayto simenei oti trexei me 128K i thelei kapia sigkekrimeni rithmisi na valo sto netmod.(to rotao giati tixenei na exo 2 isdn 64k ke otan trexoun mazi stin usia den alazei ke tipota...prepei na valo kapia entoli?). Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 koita, auto den simainei oti tha exeis 1 isdn 128. Prepei na exeis 1 eidiko programma pou na enwnei ta dedomena pou erxonati apo tis 2 grammes. Palia kati eixa kataferei me mia isdn64 kai mia apli 56ara alla den sumferei kai den einai kai katholou stathero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skeptic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 pio programma einai ayto dioti tha mpeno ke me tis 2 sindeseis otan einai na kano megalo download...an mporeis na voithiseis tha mou itan xrisimo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 midpoint teaming λέγεται αλλο ποτέ δεν το κατάφερα να το κανω να τρέξει ικανοποιητικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asterakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 midpoint teaming είναι το πρόγραμμα ... απλά θέλει... να είναι original ... χιχιχιχιχιχιχιχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μπα, ούτε και το trial έστω για μια φορα δεν μου έπεξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 εγώ τώρα που θα κάνω δίκτυο σπίτι μου με δύο 56Κ θα μπορέσω να τις "ενώσω" (έστω για λίγο καλύτερη επίδοση) ? ή μόνο ισδν ? (δν το νομίζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 ΦΙλε μου ΠΟΛΥ χλωμο. Το χω δοκιμάσει άπειρες φορές, τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broulo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πάντως έχω δοκιμάσει μαζί ISDN 64k και 56k dialup συγχρόνως. Κατέβαζα με 13kb με τη βοήθεια του προγράμματος GetRight χρησιμοποιώντας 2 segments. Το ένα χρησιμοποιούσε την ISDN και το άλλο την dialup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asterakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά ... Το connection teaming είνια μία διαδικασία που ναι μεν θέλει δουλειά αλλά είνια επιτεύξιμη ... αξίζει όμως απλά για να δεις αν μπορείς να το κάνεις ... για τίποτα άλλο ... έχω ενώ σει δύο Netmod με connection teaming και έπαιζα δύο 128άρες ISDN ως μία 256 καθαρή επί εποχής που το DSL φάνταζε μακρινό όνειρο ... το ερώτημα είναι αν σε συμφέρει... κι εδώ έχω καταλήξει πως όχι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 ennoeitai pws den sumferei. esu tha prepei na plirwnes 500drx tin wra re asterakia!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asterakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 συμφωνώ με το την καλύτερη επιτάχυνση που δίνεις ... απόλυτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.