Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για χειρισμό υπολογιστή μέσω δικτύου - Please Help


RoadHog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αδερφός μου έχει ένα πολύ καλό υπολογιστή για παιχνίδια, αντιθέτως με τον δικό μου που είναι για τα μπάζα.

 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου επιτρέπει να χειρίζεσαι ένα άλλο υπολογιστή του δικτύου σαν να καθόσουν μπροστά του (π.χ. να γράφεις κείμενο, να παίζεις παιχνίδια κ.λ.π.) Να παίρνει εντολές απο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή που κάθεσαι, η επεξεργασία να γίνεται στον άλλο υπολογιστή του δικτύου και να σου επιστρέφει εικόνα στην δική σου οθόνη.

 

Δεν ξέρω αν αυτό φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά άμα υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα θα με βόλευε πάρα πολύ.

 

 

Ευχαριστώ :)

  • Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως αυτό; >>> http://www.realvnc.com/

 

Το έχω δοκιμάσει με υπολογιστές που απήχαν αρκετά μεταξύ τους (ο δικός μου στη Ραφήνα κι ο άλλος στην Ομόνοια) και δούλεψε άψογα. Μέχρι και shutdown μπορούσα να κάνω εξ αποστάσεως.

 

Και είναι και freeware! ;)

Δημοσ.

Μα τετοιος συγχρονισμος?

 

Το κατεβασα σημερα το μεσημερι και το εγκατεστησα στο LAN του σπιτιου... Μιλαμε κορυφαιο!!! Κανει τα παντα! Μεχρι και TV tuner ειδα απο το ενα PC στο αλλο!!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)

 

Για ποιο λόγο δεν γίνεται Remote Gaming; Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιτευχθεί, γιατί το πρόγραμμα το ήθελα κυρίως για αυτό το σκοπό;

 

 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γιατί όπως ξέρεις η διαμεταγωγή δεδομένων μέσω δικτύου 100Mbps είναι θεωρητικά 12,5MB/s.

 

Ενώ ένα παιχνίδι μεταφέρει κάθε second πάνω από 30MB.

So...

Δημοσ.

Δοκίμασε αν θέλεις και το Remote Administrator, αυτό χρησιμοποιούσα παλιά εγώ. Μπορεί τα άλλα που σου είπαν τα παιδιά να ειναι καλύτερο, δεν τα έχω δοκιμάσει για να σου πώ.

 

 

Φιλικά...

Δημοσ.
Γιατί όπως ξέρεις η διαμεταγωγή δεδομένων μέσω δικτύου 100Mbps είναι θεωρητικά 12,5MB/s.

 

Ενώ ένα παιχνίδι μεταφέρει κάθε second πάνω από 30MB.

 

ektos ean exei gigabit lan pou theoritika i taxitites einai 10 fores parapanw :D :D :!:

Δημοσ.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι ενδέχεται να μπορείς με vnc να παίξεις games, μιας και αυτό που μεταφέρεται είναι μόνο outputs και inputs (εικόνα, ήχος και πληκτρολόγιο/mouse). Δηλ δεν τραβάς στο pc σου τα προγράμματα που τρέχουν στο άλλο. Με αυτή την λογική αξίζει να το δοκιμάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πιάσει. Εγώ δοκίμασα να παίξω quake3 κάποτε εκτελώντας το από network drive σε έναν p3 (καμιά σχέση αυτό με vnc αλλά ακόμα πιο βαρύ μιας και όλα φορτώνονται στο μηχάνημα που κάθεσαι) και έπαιξε μια χαρά για να μη σου πω καλύτερα από ότι αν το είχα εγκατεστημένο στο ίδιο pc. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κατά αυτό τον τρόπο είδα στο counter strike. Το θέμα είναι κατά πόσο το vnc μεταφέρει 3d γραφικά. Δοκίμασέ το και πές μας :)

Δημοσ.

Thanks for the reply! :)

 

 

Τι ακριβώς είναι το vnc και πως μπορώ να υλοποιήσω αυτό που είπες;

Χρειάζεται έξτρα καλώδια ή κάποιο πρόγραμμα; Έχω περασμένα μέσα απο τοίχο καλώδια FTP Cat5e.

 

 

Ευχαριστώ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...