phadomas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Γεια σας!!Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Θελω να βαλω DSL μα ταχυτητα 256.Ομως επειδη ο ΟΤΕ δεν προσφερει 256 θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις.κυριως αυτοι που εχουν ή ειχαν Vivodi,αν ειναι αξιοπιστη εταιρια.. Κυριως αν ερχεται γρηγορα να σου κανουν την εγκατασταση και φυσικα αν ειναι καλες ταχυτητες.. Ευχαριστω!!!
billpeppas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Αξιόπιστη είναι. Στα downloads είναι πολύ καλή. Αλλά από ping άστα να πάνε. [ δηλαδή αν ενδιαφέρεσαι για online gaming , απλά ξέχνα την Vivodi προς το παρόν ]
Shineboy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Για το πόσο γρήγορα έρχεται είναι σχετικό, πάντως στους περισσότερους έκανε γύρω στον 1 μήνα (20εργάσιμες) απ΄ ότι λένε. Εγώ έχω κάνει αίτηση και περιμένω περίπου 2 εβδομάδες τώρα, κάνω υπομονή... Πάντως εγώ έκανα αίτηση επειδή ο ΟΤΕ με έχει γραμμένο, αν σε καλύπτει από ΟΤΕ συμφέρει τώρα που έχει προσφορά η fortnet στην 256 θα την προτιμούσα βγαίνει σχεδόν τα ίδια λεφτά με την Vivodi και είναι μια από τις καλύτερες και ταχύτερες στην εξυπηρέτηση αντίθετα από την Vivodi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.