λ² Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 υπάρχει πιθανότητα λόγω υπερχρονισμού της CPU να παίρνω το συγκεκριμένο fatal error στο παιχνίδι warcraft ? και επειδή μου μοιάζουν τα 000χ000 με περιοχές μνήμης αν δεν απατόμαι, μήπως φταίει που έδωσα λίγα βολτ παραπάνω στην Ραμ μου ? απο 3.3 έδωσα 3.4. καμία λύση?
Deathknightcv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Πολυ πιθανο. Κατεβασε τα βολτ στην αρχικη τιμη τους και δες αν θα σου ξαναεμφανισει μηνυμα λαθους. Αν ναι τοτε κατεβασε το FSB λιγο και ξαναπροσπαθησε!
Dark_son20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 sorry???? ti mixanima exeis??? 3.4 stin ram????? milame gia xtreme o/c
Deathknightcv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 επισης θα βοηθουσε αν εγραφες και τι settings χρησιμοποιεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 sorry???? ti mixanima exeis??? 3.4 stin ram????? milame gia xtreme o/c ..με υγρο αζωτο! Χωρις πλακα τωρα αν θελεις να τσεκαρεις αν φταινε οντως οι μνημες σου,κατεβασε και τρεξε το memtest.Για πες μας τι μηχανημα εχεις και τι overclocking εχεις κανει κλπ..
billpeppas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δεν νομίζω να δίνει 3.4V στην RAM. Λάθος πρέπει να έκανε.
λ² Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 ναί ρε παιδιά.. το μηχανήμα είναι 2 χρονών ενα P4 1.7 @ 1.92(τώρα) και έχω δώσει 3.4ν στην ραμ, και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το εχτρεμε ? Deathknightcv, σόρρυ αλλά το κάθε φσβ μετράει :Ρ..
apostolt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μαλλον οι μνημες δεν αντεχουν πια τα βολτ ή ζεστενονται παρα πολυ.3.4v????? πιο board μπορει να δωσει τοσο πολυ απο μαμα?
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Καλά, τι κάθεστε και λέτε στον άνθρωπο; 3.3V είναι το default των SDRAM...
λ² Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 δίκιο έχει ο KWSN)men το default είναι 3.3. έτρεξα το μεμτεστ μέχρι το 2190% και δεν βρήκε έρρορ. να το άφηνα κι άλλο?. για το πρόβλημα τώρα.. μήπως να κατεβάσω τα βολτ ξανά στα 3.3? απλά το ανέβασα επειδή έπερνα μπλε οθόνη στην εκίνηση και ανεβάζοντας τα βολτ, λύθηκε το πρόβλημα. επίσης μία μικρή βοήθεια όποιος μπορεί. Πως κλειδώνω agp/pci freq εκτός απο ΒΙΟΣ ? έχω ψάξει πολύ στο ΒΙΟΣ αλλά τίποτα σχετικό. άμα κλειδώσω agp/pci θα ανέβει παραπάνω ?
Deathknightcv Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Exeis psiktoules stin RAM? An nai dokimase na tis aposindeseis kai na valeis elaxisti posotita pastas. an oxi pare mia dokimase kai des an einai telika oi mnimes sou provlimatikes.....Sti teliki borei na einai bug tou idiou tou paixnidiou!
λ² Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 τελικά έκανα κάτι άλλο, πιό λογικό. κατέβασα το 0.1V που είχα δώσει στην ΡΑΜ μου. αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα. ανέβασα απο 1.92 στα 1.96 και πάλι παίρνω fatal errors χωρίς να πειράξω την ράμ.
Gabriel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Επειδή φαντάζομαι ότι έχεις 845 chipset με Sdram,σου λέω ότι τα pci/agp δε λοκάρουν με αυτό το chipset... Και το μήνυμα λάθους δε νομίζω να προέκυψε επειδή έδωσες 3.4 από 3.3 στην Sdr. Φρόντισε να έχεις το Cas latency στο 3 και όχι στο 2. Aν ανεβάζεις FSB,τότε βάλε τις μνήμες 1:1 (δηλ 100FSB που είναι το default της Cpu σου με 100Mhz στις μνήμες και όχι 133).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.