Bourdoulas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Gia na balo enan athlon xp se ena kouti ti trofodotiko 8elo?Kanei ayto poy pairnei enas p4?8elei apokleistika tetoio h mporo na to balo kai se ena poy einai gia celeron.posa watt proteinete?
LordArthas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Εξαρταται το ολο συστημα και το ποια ακριβως ειναι η CPU. Τα τροφοδοτικα δεν ειναι αποκλειστικα για P4, για Athlon ή για Celeron. Πες μας τι συστημα πρεπει να σηκωσει το τροφοδοτικο, για να σου πουμε τι πρεπει να παρεις. Ενα ειναι σιγουρο: Καλυτερα μαρκας και 350Wαρι, παρα 550W και noname
Bourdoulas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 enan athlon xp 2600+,thn motherboard,3 diskous,4 kartes,1 dvd recorder.pano kato ayta 8a exo.basika to leo giati gia pentium4 i8ele neo trofodotiko giati 8elei ena extra kalodio gia trofodosia.rotao mipos 8elei kati paromoio o athlon xp
deathlok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 το πιο πιθανό είναι αν μήν χρειάζετε το παραπάνω καλώδιο που λες εκτόσ και αν έχεις κανένα πολύ κουλό mobo
planetman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Η μητρική του Athlon XP δεν χρειάζεται αυτό το καλώδιο. ΥΓ: Πολύ πρωτότυπος λόγος πάντως για να πας σε AMD. Όλα είναι μοιραία τελικά! Προσπαθεί ο Θεούλης να σε βάλει στο σωστό το δρόμο.
manik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Και μερικές μητρικές για Athlon όπως η NF7-S χρειάζονται το επιπλέον καλώδιο που λέτε,το οποίο είναι ένα μικρό τετράπινο το ATX12V1(αν εννοείτε αυτό) και το οποίο πρέπει να συνδεθεί γιατί συνεισφέρει στην παροχή τάσης στη cpu.Αυτό το καλώδιο εμφανίστηκε αρχικά για τους P4 αλλά στην συνέχεια το χρησιμοποίησαν και σε AMD m/b.Δεν μιλάω για BTX PSU αλλά ΑΤΧ. Ένα πολύ καλό και φθηνό PSU είναι το 360άρι Chieftec που δίνει το Πλαίσιο.Το έχω και εγώ με το σύστημα της υπογραφής και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!
LordArthas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Κι εγω πιστευω οτι με ενα 350αρι μαρκας εισαι οκ. Αν δεν εχεις σκοπο το ov. Το καλωδιο με τα 4 pin, το δικο μου τροφοδοτικο το εχει (thermaltake 420W), αλλα η μητρικη μου ASUS AV600-X, δεν εχει υποδοχη γι'αυτο.
ennatos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Βούρδουλα καλύτερα να ανέβεις λίγο σε βατ, π.χ. σε 400, γιατί το μηχάνημα σου είναι φορτωμένο. Πάντα βέβαια επώνυμο τροφοδοτικό. Δεν θα καταναλώσει βέβαια ποτε΄το μηχάνημα 400 watt αλλά ένα μεγάλο και επώνυμο τροφοδοτικό έχει καλύτερη σταθεροποίηση στο ρεύμα και δεν υπερθερμαίνεται. Προτείνω Zalman, Herolchi, Antec αλλά και όλα τα επώνυμα που μέσα στο Insomnia θα βρείς να συστήνουν οι άλλοι χρήστες.
Nfountou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Kata th gnwmh mou mhn pareis katw apo 400W kai opws sou eipane mhn pareis noname. To plaisio exei ferei kai FSP...
Bourdoulas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Malista eyxarisot gia tis apantiseis paidia.3erei kaneis ta trofodotika enhance?ti lene?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.