wiz@rd21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Πώς μπορώ να ξεφορτοθώ το http://yoursearcher.com/index.htm από τον explorer μου;; Το adaware βλέπει το σύστημα πεντακάθαρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Cristina Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασε το 'PestPatrol' και το 'SpyBot-Search & Destroy'.
wiz@rd21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Έχω το AD-AWARE SE 1.05 UPDATED. Όσο για το PestPatrol, δεν βοήθησε καθώς πιο πολύ ενδιαφερόταν για τα αρχεία του DAP παρά με κάτι άλλο. Τώρα μένει το SpyBot, αλλιώς μάλλον format.
wiz@rd21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Το Spy Sweeper το είχα ήδη εγκατεστημένο κα δεν βοήθησε. Βασικά επειδή δεν βλέπω κάποιο τρόπο να το ξεφορτοθώ, κάνοντας format, μήπως τουλάχιστον ξέρετε κάποιο τρόπο να μην ξανακολήσω κάτι παρόμοιο;
migel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Στις επιλογές του Ad-aware / configuration window ( εικονίδιο γρανάζι ) / defaults / ορίζεις όποια home-page θέλεις , όπως και όποια search-page θέλεις . Μήπως απο εκεί σου έχει πάρει σαν default-page την http://yoursearcher.com/index.htm ? EDIT: Εάν έχεις όρεξη κατέβασε και το Your Uninstaller! 2004 ( 2,6MB ) ( βλέπει κρυφές εγκαταστάσεις προγραμμάτων τις οποίες δεν τις βλέπει το add-remove των Windows ) το οποίο εκτός απο το οτι είναι το πιο καλό add-remove program ( κατά την γνώμη μου ) περιέχει εκτός τον άλλον το Startup organizer με το οποίο βλέπεις πια προγράμματα είναι φορτωμένα στην μνήμη του υπολογιστή .
wiz@rd21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Το Home Page του Ad-aware είναι μια χαρά, όσο για το πρόγραμμα που αναφέρεις θα το δοκιμάσω και μακάρι να είναι αποτελεσματικό... ευχαριστώ
migel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Παρακαλώ . P.S. Εάν δεν κάνεις τίποτα με το Your Uninstaller! 2004 δοκίμασε και το HijackThis ( 186kb ) , μήπως ανακαλύψεις τίποτα στην Registry . Έχεις ψάξει την Registry ( start / run / regedit ) ?
wiz@rd21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 To HijackThis βρήκε αρκετά. Θα τα κοιτάξω καλύτερα. Λογικά θα το καθαρίσει. Ευχαριστώ όλους
Guerriero4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 kane ena search, exoume ksanapei se allo post gia to hijack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.