Προς το περιεχόμενο

X-Box και Divx

Tsiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αν και εψαξα στο forum δεν καταφερα να λυσω μια απορια που προεκυψε με το ΧΒΟΧ που ετοιμαζεται να αγορασει ο μικρος μου αδερφος και με εχει ψιλοπρηξει.

Για να παιξει το ΧΒΟΧ Divx, χρειάζεται chip KAI τηλεκοντολ?

Αν ναι μπορει καποιος να μου διευκρινήσει λίγο το κόστος του chipαρισματος και ενα τηλεκοντρόλ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Gia na paiksei to xbox divx xreiazete na einai chipwmeno.Tilecontrol den xreiazete aparaitita kathws boreis na xeiristeis to playback apo to xiristirio tou xbox.Episis xreiazete na baleis sto skliro tou xbox ena programma anaparagwgis taineiwn divx(xboxmediacenter i xboxmediaplayer).Me ayto to prog tha boreis na akous kai na blepeis ola ta gnwsta arxeia hxou kai eikonas(vob,mpeg,avi,mp3,wma,wmv,gif,jpeg ktl ktl...).

Δημοσ.

Χρειαζεται μονο τσιπακι.Μπορει να ελεγχει τον media player και με το joypad.Το τσιπαρισμα κανει γυρω στα 50? αλλα ισως βρεις και φτηνοτερα αμα ψαξεις πολυ.

Για να παιξει divx,οπως ειπα πιο πριν χρειαζεσαι εναν media player.Tα πιο πολλα μαγαζια που τσιπαρουν ΧΒΟΧ μπορουν να στο περασουν τα ιδια με επιπλεον χρεωση 20-30? αλλα γνωμη μου ειναι να κατεβασεις το Slayers EvoX auto installer(το οποιο εχει σχεδον ολα τα προγραμματα που θα χρειαστεις),να το γραψεις σε ενα cd και μετα να το περασεις μονο σου στο ΧΒΟΧ.Η ολη διαδικασια ειναι ιδιαιτερα απλη.

Δημοσ.

katarxin den xreiazesai me tipota tilecontro

tha katebaseis to arxeio pou sou eipe o firegarden.

to arxeio tha einai morfis iso

to mono pou tha kaneis tha einai na to kapseis (burn image) se ena dvd-r i +r.

proteino oxi cd dioti mporei na min to anagnorizei to drive sou

meta tha deis ena kainourgio XBOX :)

Δημοσ.

Oλα τα τσιπακια πανω κατω κανουν την ιδια δουλεια(εκτος αν θες κατι παρα πολυ εξειδικευμενο).Εγω εχω το X-elixis και ειναι μια χαρα.Οσο για το που θα βαλεις τσιπακι,ριξε μια ματια εδω

http://www.xboxgr.com/modules.php?name=News&file=article&sid=35&mode=&order=0&thold=0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...