Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό σβήσιμο υπολογιστή

papg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.Σέ υπολογιστή P4/2.6 Windows XP Service Pack 1 όταν κυκλοφορώ στο ιντερνετ ξαφνικά Χωρίς καμιά προειδοποίηση σβήνει (όχι επανεκκίνηση). Εάν το ξανά ανοίξω όλα καλά ,κανένα μήνυμα.Εάν ξαναμπώ στο ιντερνετ μπορεί να το ξανακάνει μπορεί και όχι.Μια μέρα π.χ μπορεί να μη συμβεί καθόλου μπορεί και πάρα πολύ συχνά με αποτέλεσμα να μη μπορώ να σερφάρω.Έχω antivirus και δεν είναι ιός η worm αυτό που το προκαλεί.Πρόβλημα με υπερθέρμανση δεν είναι.Η θερμοκρασία CPU είναι 32c.Aυτó συμβαίνει μόνο όταν είμαι στο ιντερνετ και σε καμιά άλλη περίπτωση.(έμεινε ανοιχτό αρκετές φορές και ώρες για επεξεργασία βίντεο κανένα πρόβλημα) Έχω αλλάξει και το μόντεμ με άλλο άλλης μάρκας αλλά τα ίδια(Το μόντεμ είναι εσωτερικό και 56άρα σύνδεση.).Δέν έχω κολλήσει τον BLASTER ή τον SASSER .Μπορεί να βοηθήσει κανένας γιατί είναι πολύ σπαστικό.

Δημοσ.

Τίποτα ξαφνικά τέλος .Το τροφοδοτικό το έχω αλάγμμένο απο το στήσιμο του pc με ένα Q-TEC 400W.Αν ήταν απο ρεύμα δεν θα το έκανε σε άλλες λειτουργίες;(αντιγραφή CD DVD, επεγεργασία βιντεο)

Δημοσ.

Ti na sou pw?? poly periergo...! ante na skeftw oti mporei na ftaiei to motherboard...kai ksafnika ta nekronei ola...!!!!

gia kalodio komeno exeis skeftei??? mhpws den kanei kapia epafh kalh kai kleinei...?? (vevaia den ginetai na tyxainei panta otan surfareis... :shock: , alla leme twra...)

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο αυτό γιατί γίνεται μόνο στο ιντερνετ.Σέ άλλες λειτουργίες ποτέ δεν έγινε.θα βάλω μάλλον το τροφοδοτικό που είχε το κουτί επάνω (του κιλού ) να δώ τι θα κάνει.

Δημοσ.
Τίποτα ξαφνικά τέλος .Το τροφοδοτικό το έχω αλάγμμένο απο το στήσιμο του pc με ένα Q-TEC 400W.Αν ήταν απο ρεύμα δεν θα το έκανε σε άλλες λειτουργίες;(αντιγραφή CD DVD, επεγεργασία βιντεο)

και ομως φιλε μου μπορει να ειναι ο τροφοδοτικο σου.ειχα και εγω το συγκεκριμενο μοντελο και μου παρουσιαζε τετοια προβληματα.

δεν χανεις και τιποτα να το τσεκαρεισ 8)

Δημοσ.

Φίλε αν εχει onboard κάρτα δυκτίου απενεργοποίησέ την.Είχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και τελικά έφταιγε η onboard κάρτα δυκτίου που είχε η μητρική.

Μόλις την απενεργοποίησα το πρόβλημα λύθηκε.

Δημοσ.

εγω ειχα το ιδιο προβλημα περιπου και εφταιγε το τροφοδοτικο, εβαλα δανεικο απο φιλο μου και δεν ειχα κανενα προβλημα οποτε παραγγειλα ενα herolchi 400w και ολα οκ.

βρες ενα απο φιλο σου και δοκιμασε

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο αυτό γιατί γίνεται μόνο στο ιντερνετ.Σέ άλλες λειτουργίες ποτέ δεν έγινε.θα βάλω μάλλον το τροφοδοτικό που είχε το κουτί επάνω (του κιλού ) να δώ τι θα κάνει.

και το q-tec νομιζω του κιλου ειναι, ο κολλητος μου στην ιταλια το ειχε και το πεταξε

Δημοσ.

Οnboard κάρτα δυκτίου δεν υπάρχει.Θα βάλω το τροφοδοτικό που είχε το κουτί επάνω.Έτσι για να μου φύγει η απορία.

Δημοσ.

ok ola kala kai egw twra rwtaw...

TA PC EXOUN FTIAXTEI GIA NA MAS TRELANOUN???????

ti skata diladi ekane to trofodotiko kai molis empene sto net esvine?

tou edine shma mesw net na svisei... PANAGIA MOU

diladi an ayto synebene se mia epixeirish kai patoyse sthn etairia twn trofodotikwn mia minisi tha tous eperne kai me to dikio ths 40 ekat eurw nai h oxi???

ma kala den exetazoun pleon tpt prin to vgaloun sthn agora????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...