Michalakhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 poio apo ta 2 protimate??? giati? exoun pleon pethanei oi diskoi?
hugelacky Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 CD gia thn efkolia kai VYNIL gia ka8ara syllektikous logous!
DJ_XLR8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Εφ' όσον ανήκω στη γενιά του cd και τα μηχανήματα που διαθέτω παίζουν μόνο CD θα προτιμήσω. Ωστόσο, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμε με δίσκους. Για τη μουσική που ακούω όμως δε μπορώ να ξοδεύω μεγάλα ποσά γιατί πρέπει να τους παραγγέλνω από το εξωτερικό. Γι' αυτό καταλήγω πάλι στα cd. Οι δίσκοι δεν έχουν πεθάνει, αυτό είναι σίγουρο!
Founes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Εφ' όσον ανήκω στη γενιά του cd και τα μηχανήματα που διαθέτω παίζουν μόνο CD θα προτιμήσω. Ωστόσο, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμε με δίσκους. Για τη μουσική που ακούω όμως δε μπορώ να ξοδεύω μεγάλα ποσά γιατί πρέπει να τους παραγγέλνω από το εξωτερικό. Γι' αυτό καταλήγω πάλι στα cd. Οι δίσκοι δεν έχουν πεθάνει, αυτό είναι σίγουρο! swstotatos... to vynilio einai polyexodo kai apo plevras mixanimatwn (distixos )
Godfath3r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Eγώ ποτέ δεν είχα το κόλλημα με τους δίσκους, ίσως επειδή η γενιά μου είναι πιο σύγχρονη...Πάντως όταν βλέπω ένα cd που έχω, σε βινύλιο πορώνομαι!!!Είναι άλλη φάση.Δυστηχώς δεν έχω βινύλια!Και λέω δυστηχώς επειδή θα ήθελα ήδη να έχω αρκετά...Αλλά εντάξει και στα cd καλά πάμε!!!
Γηρυόνης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Βινύλιο Από πιτσιρικάς τα μάζευα και τώρα έχω φτάσει σε σημείο να έχω μία δισκογραφία με πάνω από 1000 δίσκους. Καινούργιοι βγαίνουνε ακόμη αν και όχι τόσο πολλοί όσο στο παρελθόν, αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεις πολλά (ειδικά από εξωτερικό και τις ίδιες τις εταιρίες που τα βγάζουνε), και ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με dance μουσική μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα από τελευταίες κυκλοφορίες. Τα μηχανήματα για βινύλιο δεν κοστίζουνε παραπάνω από τα μηχανήματα για CD, εκτός και αν θέλεις να πάρεις επαγγελματικά (Technics, Vestax κλπ) αλλά και πάλι τα χρήματα που θα δώσεις δε θα είναι παραπάνω από όσα θα δώσεις για επαγγελματικό CD Player. Τώρα γιατί προτιμάω τα βινύλια... Η απάντηση είναι ότι στο αυτί μου ακούγεται πολύ πιο ζωντανός ο ήχος με πολύ περισσότερο όγκο κυρίως σε μεταλλικά/rock ακούσματα. Κάτι άλλο επίσης που μου αρέσει είναι τα μεγάλα εξώφυλα που έχουνε και το artwork το οποίο φαίνεται πιο όμορφο από το αντίστοιχο των CDs, καθότι πιο μεγάλο Ένας τρίτος λόγος (όχι ότι παίζει ρόλο -τουλάχιστον για εμένα- και το αντίστροφο να ίσχυε πάλι βινύλια θα αγόραζα) είναι ότι νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα βινύλια είναι λίγο πιο φθηνά από τα CD.
universe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Υπαρχει και το touch Του βινυλιου.Αλλο να χαιδευεις τα αυλακια στο δισκο και αλλο να παιζεις με τα κουμπια και τα jogs.To βινυλιο κακα τα ψεματα,τουλαχιστον για αυτους που το εχουν προλαβει η αυτους που το δουλευουν ακομα ειναι αλλη ιστορια. Μερικα βινυλια ειναι αρκετα ακριβα.Και απο οτι βλεπω θα πανε κιαλλο πανω,δυστυχως.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Σε ηχητική ποιότητα, το βινύλιο ήταν αρκετά καλύτερο από το CD όσο τα CD δεν ήταν καλοφτιαγμένα (από άποψη ψηφιοποίησης του αναλογικού σήματος). Τώρα πια τα CD είναι καλά και οι διαφορές είναι μικρότερες αλλά και πάλι το CD έχει κάποιους περιορισμούς από την κατασκευή του (κυρίως έχει χαμηλή δειγματοληψία). Ενα καλό αυτί μπορεί να καταλάβει τη διαφορά σε κάποια μουσικά κομμάτια, σε άλλα είναι ανύπαρκτες. Για το δικό μου αυτί, δεν υπάρχει λόγος ουσιαστικής διαφοράς πια. Στην εξέλιξη του ψηφιακού ήχου, DVD-Audio και Super Audio CD δίνουν τέλος στη μάχη ποιότητας αναλογικού-ψηφιακού (υπέρ του δεύτερου). Η πιο σοφή κουβέντα που ειπώθηκε πάντως είναι ότι τα βινύλια είναι πιο όμορφα λόγω του μεγαλύτερου εξωφύλλου. Σωστό 100%
knox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Vinilia vgenoun akoma kai twra, alla stin Ellada erxontai poly liga kai einai dyskolo na ta vreis distixws
Ioannis Jr. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουμε κάνει την συγκεκριμένη κουβέντα 7000 φορές?
icedale Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 I've Got This Strange Feeling of De javu - Guybrush Threepwood
speculator Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Σχετικα με τα μηχανηματα, ειδα τυχαια στο Κωτσοβολο στο Αεροδρομιο το SL1200MK2 σε λιανικη τιμη των 680€ και παγωσα οταν στην Αγγλια πουλανε το SL 1200 MK5 σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. Δηλαδη το πικαπ μαζι με μια καλη βελονα φτανει στα 800€ !!! αν ειναι δυνατον. Καλυτερα CD player.
SKOKMAN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Σχετικα με τα μηχανηματα' date=' ειδα τυχαια στο Κωτσοβολο στο Αεροδρομιο το SL1200MK2 σε λιανικη τιμη των 680€ και παγωσα οταν στην Αγγλια πουλανε το SL 1200 MK5 σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. Δηλαδη το πικαπ μαζι με μια καλη βελονα φτανει στα 800€ !!! αν ειναι δυνατον. Καλυτερα CD player.[/quote'] kai den exeis dei tipota. to ZARATOUSTRA ena apo ta kalitera plato(xoris braxiona kai kefali) kanei...............9.000euro kaka ta psemata.an kapoios thelei "aplos"na akoyei mousiki me sxetika ftina mixanimata tote CD an kapoios vithizete ston ixo tote vinilio me poli ipsilo kostos.an kapoios exei akousi kalo vinilio ma lampato enisxiti tote mporei na katalabei tin terastia diafora.
universe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Οτι πληρωσεις παίρνεις φίλε μου.Για να έχεις λαμπάτους ενισχυτές,χρυσές βελόνες και τα σχετικά μάλλον θα πρέπει να έχεις και τεράστια τσέπη πέρα απο μεράκι και αγάπη για τον ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.