Xorxhs! Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Επιτελους ξεκινησε το πολυανεμενομενο beta test. http://en.wow-europe.com/ Ελπιζω να εχω επιλεγει ως tester τις επομενες μερες. Όσοι εχετε επιλεγει μπορειτε να γραφετε εδω τις εντυπώσεις σας!!!!!!! AT LAST!!!!!!!!
Gantalf_4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Apo net cafe pos mporo na prostheso ton server? Piga se ena kai to eixe egatestimeno alla den epeze...
Xorxhs! Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Φιλε αυτος ο server ηταν pirate απο τους πολλους που κυκλοφορουν στο net.Πάντως σε αυτους τους servers δεν μπορεις να κανεις σχεδον τίποτα.
Gantalf_4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Telika omos stin ekdosi 0.91 mporo na balo kapos to ip enos server h oxi?
Xorxhs! Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Ναι μπορεις!Αλλά επαναλαμβανω συνηθως μπορεις μονο να περπατας αντε και στην καλυτερη να σκοτώσεις και κανα τερατακι.Skills,quests,items και ολα τα αλλα τα καλουδια δεν προκειται να ειναι αξιοποιησιμα. Λοιπον παιδια περιμενω εντυπωσεις σας για αυτη την παιχνιδάρα
sarisn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Επιτελους ξεκινησε το πολυανεμενομενο beta test. http://en.wow-europe.com/ Ελπιζω να εχω επιλεγει ως tester τις επομενες μερες. Όσοι εχετε επιλεγει μπορειτε να γραφετε εδω τις εντυπώσεις σας!!!!!!! AT LAST!!!!!!!! Δεν θα μας είχαν ειδοποιήσει ήδη αν είχαμε επιλεγεί??? Εγώ έχω κάνει αίτηση από την πρώτη μέρα που την βάλανε στο site τους.
Gantalf_4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Se prizo alla... pos mporo? Episis to account pou ekana sthn 0.8 tha exei ton xaraktira mou stin 0.91
Xorxhs! Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Gantalf_4 σου στελνω pm.Aν εχεις υπομονη για διαβασμα θα την βρεις την ακρη!!
LuNaTiC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Osoi pistoi Horde elate GRnet #tauren na ta poume ps: paizo US beta kai epexa kai stress test
sT@vr0z Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 xerei kanei poso tha paei to malli gia na paizeis online kai me ti tropo mporeis na plironeis?
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Πολύ καλό φαίνεται..Αλλά αν είναι οι servers της Blizzard να έχουν τα πασίγνωστά τους lag....
sarisn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Εδώ εγώ εκεί που έπαιζα Diablo 2 στο battle.net ξαφνικά κολλάνε τα πάντα και ενώ είχα φτάσει level 15 μόλις έκανα restart το παιχνίδι συνέχισα από το level 12!!!! Μια φορά είπα και' γώ να δοκιμάσω να παίξω diablo και γ@μηθ... :evil:
Xorxhs! Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 xerei kanei poso tha paei to malli gia na paizeis online kai me ti tropo mporeis na plironeis? Φίλε μου το πολυ 20ευρώ το μηνα θα χρεωνουν,οσο 4 ποτά.Να φανταστεις οτι το Starwars galaxies εχει χρεωση 10$ αν θυμαμαι...Καλη φάση Τώρα για τους servers,ηρεμειστε λιγο,μια χαρά είναι. Άντε μην ακουω παραπονα γιαυτη την παιχνιδαρα(δεν εχω ακομη serial key
LuNaTiC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 http://briefcase.pathfinder.gr/file/hydralisk/27468/324328 exo kai alla polla apo stin stress test osoi psineste grnet @ #Tauren
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.