karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Atguard ηταν πολυ καλο αλλα δεν νομιζω εν ετει 2005 να προσφερει καλη προστασια.
tech25 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Ti ennoeis Karib? An to parametropooiso giati den tha me prostateyei? Cheers...
ofiole Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το McAfee και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε συνεργασία με το Antivirus δεν περνάει τίποτα !!!
fANiS_k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Zone Alarm Pro την τελευταια εκδοση..κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!
Delta Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 να πώ και εγώ την προσωπική μου γνώμη. Αν έχετε XBOX δικτυωμένο με το PC σας και SP2 μακριά από το ZoneAlarm!!!, τα downloads από το xbox στο pc πήγαιναν σφαίρα, αλλά τα uploads όχι παραπάνω από μερικά kb/s(!), ακόμα και όταν το πρόγραμμα ήταν κλειστό τα ίδια έκανε. Μακριά λοιπόν από ZoneAlarm όσοι θέλετε ftp μεταφορές από και προς xbox... god bless ya
apokaliptis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Το καλύτερο και πιο παρεμετροποιήσιμο είναι το Τiny Personal Firewall . Για κάποιον που δεν έχει της γνώσεις να το φέρει στα μέτρα του το Outopost είναι και αυτο καλό αλλά το βασικότερο , απλό !
lalanis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 zonealarm makran to kalytero Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.
Fireball Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Gia mena h koryfh einai to F-secure antivirus client security (Antivirus + Firewall) o kalyteros syndiasmos pistevo alla kai to sygate personal firewall epishs. To Firewall ton Windows XP to mono pou sou kanei einai ena aplo stealth eno to apolyto firewall einai se linux giati to parametropoieis opos theleis kai me entoles apo thn konsola. To thema einai na mhn sou tyxei kai kakopeseis ....
xaxa1982 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Το καλύτερο είναι το zonealarm 5.5...Είναι και το ευκολότερο στη χρήση και μπορείς να το στήσεις πανεύκολα στο δίκτυο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.