Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο FIREWALL ?

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Karib Parto opothes ego aderfe ksero oti ta XP exoune ena firewall pou einai aniparkto den pezi sosta kai einai toulaxiston gia mora otan valis entometaksi mixanimata se diktio argi mexri thanatou to sistima ego milao apo empiria kai oxi giati etsi mou kapnise

Ναι φιλε μου, κι εγω γι αυτο ρωταω.

Απλα λεω μηπως βγαζοντας αυτες τις βλακειες της ms, εχουμε παρενεργειες στο Pc.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kaspersky anti-hacker.Πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο...

Εχω το kaspersky antivirus. Δεν ηξερα πως βγαζει και firewall

Τελικα εκανα μεγα λαθος! Μην βαλετε το Kaspersky anti-hacker εδω και 3 μερες εχω κολλησει ενα σκουλικι(w32.zindos.a) και η βασικη αιτια ηταν το firewall. Επεστρεψα στο αγαπημενο μου firewall agnitum outpost που προσφατα αναβαθμιστηκε στην εκδοση 2.5 8) .

Δημοσ.

:D Σιγουρα τελευταια! Τι να μου ετυχε? :shock:

Παντως με το anti-hacker για μισο χρονο δεν ειχα κανενα προβλημα στο τελος μου τα χαλασε :(

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά χαιρετώ!

Έχω μια ερώτηση σχετικά με το kerio... Το έχω εγκατεστημένο εδώ και κάποιες μέρες, παρατηρώ λοιπόν ότι αργεί πολύ το σύστημά μου στο άνοιγμα σελίδων με τον firefox (φαντάζομαι το ίδιο και με τον explorer που έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως). Η σύνδεση δε φταίει (ACN dsl 256), γιατί όταν κάνω disable το kerio πηγαίνει σφαίρα. Υπάρχει κάποιο ζήτημα λοιπόν με το compression των σελίδων, όπως θυμάμαι ότι συνέβαινε παλιότερα με το zonealarm; Μήπως κάποιο άλλο firewall (πχ. sygate) είναι πιο γρήγορο; Μπορώ να αποφύγω με κάποιο τρόπο αυτή την καθυστέρηση; Δεν είμαι και πολύ έμπειρος στο να το ρυθμίσω το άτιμο!

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση για το kerio...το εχω startup as service και δεν μπορω να μπω ουτε internet...αναγκαζομαι να το κλεισω για να κανω browsing...μπορει να μου πει καποιος πως πρεπει να ειναι ενα traffic rule για να παιζει κανονικα?? ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...