karib Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Karib Parto opothes ego aderfe ksero oti ta XP exoune ena firewall pou einai aniparkto den pezi sosta kai einai toulaxiston gia mora otan valis entometaksi mixanimata se diktio argi mexri thanatou to sistima ego milao apo empiria kai oxi giati etsi mou kapnise Ναι φιλε μου, κι εγω γι αυτο ρωταω. Απλα λεω μηπως βγαζοντας αυτες τις βλακειες της ms, εχουμε παρενεργειες στο Pc.
iNfErNeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Kaspersky anti-hacker.Πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο... Εχω το kaspersky antivirus. Δεν ηξερα πως βγαζει και firewall Τελικα εκανα μεγα λαθος! Μην βαλετε το Kaspersky anti-hacker εδω και 3 μερες εχω κολλησει ενα σκουλικι(w32.zindos.a) και η βασικη αιτια ηταν το firewall. Επεστρεψα στο αγαπημενο μου firewall agnitum outpost που προσφατα αναβαθμιστηκε στην εκδοση 2.5 8) .
karib Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 iNfErNeR μηπως απλα σου ετυχε? Παντως το anti-hacker το ακουω πρωτη φορα απο σενα. Μαλλον και τελευταια?
iNfErNeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Σιγουρα τελευταια! Τι να μου ετυχε? Παντως με το anti-hacker για μισο χρονο δεν ειχα κανενα προβλημα στο τελος μου τα χαλασε
The_Seeker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά χαιρετώ! Έχω μια ερώτηση σχετικά με το kerio... Το έχω εγκατεστημένο εδώ και κάποιες μέρες, παρατηρώ λοιπόν ότι αργεί πολύ το σύστημά μου στο άνοιγμα σελίδων με τον firefox (φαντάζομαι το ίδιο και με τον explorer που έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως). Η σύνδεση δε φταίει (ACN dsl 256), γιατί όταν κάνω disable το kerio πηγαίνει σφαίρα. Υπάρχει κάποιο ζήτημα λοιπόν με το compression των σελίδων, όπως θυμάμαι ότι συνέβαινε παλιότερα με το zonealarm; Μήπως κάποιο άλλο firewall (πχ. sygate) είναι πιο γρήγορο; Μπορώ να αποφύγω με κάποιο τρόπο αυτή την καθυστέρηση; Δεν είμαι και πολύ έμπειρος στο να το ρυθμίσω το άτιμο! Ευχαριστώ
karib Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Εγω με kerio και acn isdn, δεν παρατηρησα καμια πτωση στην ταχυτητα.
nektarios1973 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 an valo to ZoneAlarm i kapoio alo protinete na exo energopoiimeno kAI to firewall ton XP i oxi???
karib Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Φιλικη συμβουλη: μη βαλεις zonealarm, το kerio ειναι καλυτερο. Και φυσικα απενεργοποιημενο το firewall των xp.
nektarios1973 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 to kerio einai free?? kai apo pou to katevazo?
dpetka2001 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 παιδια μια ερωτηση για το kerio...το εχω startup as service και δεν μπορω να μπω ουτε internet...αναγκαζομαι να το κλεισω για να κανω browsing...μπορει να μου πει καποιος πως πρεπει να ειναι ενα traffic rule για να παιζει κανονικα?? ευχαριστω...
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Εχεις ρυθμισει-αφησει απο το kerio να βγαινει στο Internet ο browser?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.