The_Judas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Sygate Firewall είναι πολύ καλό και δεν είναι και ιδιαίτερα βαρύ , το χρησιμοποιώ σε Pentium 3 450Mhz με 256MB Ram χωρίς κανένα πρόβλημα.
Nomedor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Sygate Einai oti kalitero einai toso elafri pou pote sto mixanimamou den to kathisterise oute deuterolepto, kai san apotelesmatikotita den nomizo na iparxei kalitero!!! Den einai diskolo pantos sto xirismo, antithetos einai arkate aplo arkei na ksereis merika poli apla pragmata
karib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Τελικα καμια σελιδα με συγκριτικα τεστ για firewall υπαρχει?
geom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Mporeite na pate sto site grc.com kai na kanete dokimi ston firewall sas me to shields up h me to leaktest http://www.grc.com/lt/leaktest.htm
karib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Mporeite na pate sto site grc.com kai na kanete dokimi ston firewall sas me to shields up h me to leaktest http://www.grc.com/lt/leaktest.htm Δοκιμασα. Ενα μικρο προγραμματακι, το κατεβαζεις και προσπαθει να συνδεθει στο internet. Το firewall το απετρεψε. Δεν νομιζω ηταν κανενα φοβερο test.
dimitris__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Εφόσον μιλάμε για home firewalls, νομίζω ότι το καλύτερο είναι το Blackice της Internet Security Systems. Μόνο ISS που ακούνε οι hackers παθαίνουν ακράτεια... Έχω σταματήσει να κατεβάζω security updates από τη microsoft με την ψυχή στο στόμα, γενικά βρήκα την ηρεμία μου τα τελευταία 3-4 χρόνια που το χρησιμοποιώ. Δεν σου ζαλίζει τον έρωτα, δεν τρώει resources, δεν περνάει τίποτα και τα κάνεις όλα.
Prof.Sincilia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2004 Το καλύτερο Firewall κατα την γνώμη μου είναι το καλά ρυθμιζμένο Firewall! Δεν νομίζω να έχει διαφορα είτε ειναι Norton είτε ειναι Sygate, αν δεν ειναι καλά ρυθμιζμένο...δεν λέει!
rista Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Το καλύτερο Firewall κατα την γνώμη μου είναι το καλά ρυθμιζμένο Firewall! Δεν νομίζω να έχει διαφορα είτε ειναι Norton είτε ειναι Sygate, αν δεν ειναι καλά ρυθμιζμένο...δεν λέει! Συμφωνω Α-π-ο-λ-υ-τ-α φιλε μου!!Αλλα οπως ξερεις οι περισσοτεροι τα θελουν ετοιμα στο πιατο εδω μεσα οποτε τετοιου ειδους topic θα ανοιγουν συνεχεια και συνεχεια χωρις να τελειωνουν ποτε!
clio1400 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Sygate Personal Firewall Pro ή Kerio Personal Firewall ???? Ακουω γνωμες.....
stefka Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Agnitum Outpost Pro to xrhsimopoiw panw apo ena xrono, me liges katallhles ruthmiseis. APOLUTA ikanopoihmenos
karib Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Χρησιμοποιω το kerio ενα μηνα και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Ποσο νυχτωμενοι ημασταν με αλλα firewalls...
elteo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Γιατί εγώ δηλ που χρησιμοποιώ το Zone Alarm Pro 5 είμαι βαθιά νυχτωμένος...? Μάλλον φίλε μου δεν ξέρεις να τα ρυθμίζεις σωστά για τις ανάγκες σου....χωρίς παρεξήγηση.
karib Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μάλλον φίλε μου δεν ξέρεις να τα ρυθμίζεις σωστά για τις ανάγκες σου....χωρίς παρεξήγηση. Καμια παρεξηγηση. Αλλα τα tests του grc τα εκανες? Να δουμε τι πουλια πιανει το zonealarm?
The_Judas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μολις δοκίμασα τα τεστ του grc με το Sygate firewall. Αποτέλεσμα ... όλες οι θύρες σε stealth mode , δηλαδή σαν να μην υπάρχουν καν για τον επίδοξο εισβολέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.