Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο FIREWALL ?

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sygate Firewall είναι πολύ καλό και δεν είναι και ιδιαίτερα βαρύ , το χρησιμοποιώ σε Pentium 3 450Mhz με 256MB Ram χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sygate Einai oti kalitero einai toso elafri pou pote sto mixanimamou den to kathisterise oute deuterolepto, kai san apotelesmatikotita den nomizo na iparxei kalitero!!! Den einai diskolo pantos sto xirismo, antithetos einai arkate aplo arkei na ksereis merika poli apla pragmata

Δημοσ.

Mporeite na pate sto site grc.com kai na kanete dokimi ston firewall sas me to shields up h me to leaktest

http://www.grc.com/lt/leaktest.htm

Δοκιμασα. Ενα μικρο προγραμματακι, το κατεβαζεις και προσπαθει να συνδεθει στο internet.

Το firewall το απετρεψε. Δεν νομιζω ηταν κανενα φοβερο test.

Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για home firewalls, νομίζω ότι το καλύτερο είναι το Blackice της Internet Security Systems. Μόνο ISS που ακούνε οι hackers παθαίνουν ακράτεια...

Έχω σταματήσει να κατεβάζω security updates από τη microsoft με την ψυχή στο στόμα, γενικά βρήκα την ηρεμία μου τα τελευταία 3-4 χρόνια που το χρησιμοποιώ.

Δεν σου ζαλίζει τον έρωτα, δεν τρώει resources, δεν περνάει τίποτα και τα κάνεις όλα.

Δημοσ.

Το καλύτερο Firewall κατα την γνώμη μου είναι το καλά ρυθμιζμένο Firewall! Δεν νομίζω να έχει διαφορα είτε ειναι Norton είτε ειναι Sygate, αν δεν ειναι καλά ρυθμιζμένο...δεν λέει!

Δημοσ.
Το καλύτερο Firewall κατα την γνώμη μου είναι το καλά ρυθμιζμένο Firewall! Δεν νομίζω να έχει διαφορα είτε ειναι Norton είτε ειναι Sygate, αν δεν ειναι καλά ρυθμιζμένο...δεν λέει!

Συμφωνω Α-π-ο-λ-υ-τ-α φιλε μου!!Αλλα οπως ξερεις οι περισσοτεροι τα θελουν ετοιμα στο πιατο εδω μεσα οποτε τετοιου ειδους topic θα ανοιγουν συνεχεια και συνεχεια χωρις να τελειωνουν ποτε! :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιω το kerio ενα μηνα και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Ποσο νυχτωμενοι ημασταν με αλλα firewalls...

Δημοσ.

Γιατί εγώ δηλ που χρησιμοποιώ το Zone Alarm Pro 5 είμαι βαθιά νυχτωμένος...? :shock:

Μάλλον φίλε μου δεν ξέρεις να τα ρυθμίζεις σωστά για τις ανάγκες σου....χωρίς παρεξήγηση.

Δημοσ.

Μάλλον φίλε μου δεν ξέρεις να τα ρυθμίζεις σωστά για τις ανάγκες σου....χωρίς παρεξήγηση.

:o Καμια παρεξηγηση. Αλλα τα tests του grc τα εκανες? Να δουμε τι πουλια πιανει το zonealarm?

Δημοσ.

Μολις δοκίμασα τα τεστ του grc με το Sygate firewall.

Αποτέλεσμα ... όλες οι θύρες σε stealth mode , δηλαδή σαν να μην υπάρχουν καν για τον επίδοξο εισβολέα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...