esykas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Norton Personal Firewall στο PC Zone Allarm στο φορητό Ακόμη δέν έχω καταλάβει ποιό είναι το καλύτερο.(προβλήματα δέν έχω) Μετά τήν εγκατάσταση μού ζήταγαν την άδεια γιά είσοδο καί τίποτα άλλο. Τώρα από Antivirus χρησιμοποιώ μαζί με το Zone ένα ελεύθερο τις AVG καί με το Norton τo Norton Υ.Γ.Πάντως όταν είχε χτυπήσει πρίν από δύο χρόνια εκείνος ο ιός πού σού έκανε επανεκίνηση το τσίμπισα αμέσος με το Norton σκέτο χωρίς firewall.
sarisn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Kerio einai spastiko i mou fainetai? [url']http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=376277[/url] Αναφέρεις ένα topic που είχε ξεκινήσει και τελειώσει μεταξύ 27-29 Φεβρουαρίου!!! Δεν νομίζεις ότι μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά στο Kerio από τότε??? Αν ψάξεις θα βρεις και πιο πρόσφατα topics για το Kerio που τα παιδιά στο forum το κατατάσσουν ίσως στο καλύτερο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL: [url']http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=384259[/url] Το ίδιο ισχύει και εδώ αλλά από την ανάποδη :wink: to Norton firewall to απερριψα λογω του γνωστου θεματος με το gzip compression (υπαρχει τοπικ με πολλα replies στο φορουμ). Εδώ ισχύει ότι ισχύει και πιο πάνω "ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FIREWALL" με αυτό που λες περί gzip compression. Το είχα κι' εγώ το ZoneAlarm μέχρι που έμαθα αυτό και έβαλα το Kerio Personal Firewall. kerio δεν μπορω να τα κρινω απο αποτελεσματικοτητα. μπορει να ειναι τιτάνες ασφάλειας (συμφωνα με καποιους) αλλα το interface τους ειναι περίπλοκο. Προσωπικά δεν το βρίσκω περίπλοκο, ούτε καν τις ρυθμίσεις δεν χρειάστηκε να αλλάξω αφού όλες, από default, είναι μια χαρά Φιλικά πάντα.
Michalakhs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 paides kerio... leitourgoun teleia ola ta p2p paizw cs xwris problhma katevazw oti goustarw.... apla prepei na mathei to programmataki ti exeis sto pc sou pou mporei na mpei sto net h na anoiksei mia allh efarmogh... dhladh to olo sou prob einai tis 3 prwtes neres meta....
random Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Kerio einai spastiko i mou fainetai? [url']http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=376277[/url] Αναφέρεις ένα topic που είχε ξεκινήσει και τελειώσει μεταξύ 27-29 Φεβρουαρίου!!! Δεν νομίζεις ότι μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά στο Kerio από τότε??? αφου δε διαβαζεις την παραπομπη αυτα παθαινεις.... πετας παρολες. edit: unfortunately no firewall will ever protect you from drugs. Just say No ! τον τιτλο του τοπικ τον εβαλε ο τοτε τοπικ σταρτερ οχι εγω, και εγω σε εκεινο το τοπικ εχω γραψει τηνενσταση μου που βγαζει αχρηστο το κεριο χωρις να διαβασει τις οδηγιες πρωτα. δεν ειπα τιποτα για την αποτελεσματικοτητα του, αλλα εχω καποιες προτιμισεις στο interface και δε με καλυπτει. και οχι απο το φεβρουαριο δεν εχει αλλαξει τιποτα σημαντικο. το να διορθωσεις 4 bugs δεν ειναι αλλαγες. αλλαγη ειναι να βαλει νεες λειτουργιες (οπως το zonealarm απο β4.5 σε 5.χ)
sarisn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Φίλε μου είπες παπαριά γιατί δεν το παραδέχεσαι? Το topic ΕΔΩ, ξεκίνησε χθες και βάζεις παράθεση του Φεβρουαρίου !!! ΕΛΕΟΣ !!! Το ότι θες να μας πεις για τις οδηγίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεθάψεις ένα topic 8 μηνών!!! Μπορούσες να πεις πολύ απλά "Διαβάστε τις οδηγίες πρώτα και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Τεσπα ας μην συνεχιστεί άλλο αυτή η αντιπαράθεση και χαλάμε το topic.
suffo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Sygate Personal Firewall Pro ή Zonealarm 4.5.594 Zonealarm 5 sucks
rista Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Mια ψηφος στο Kerio ιδιως στη τελευταια εκδωση 4.1.1 εχει και simple mode για να μη κατανταει κουραστικο στους newbies που δεν ηξεραν γιατι πετουσε απαγορευτικα συνεχεια!! Η κορυφη με το kerio ειναι οτι ειναι stealth firewall!!!Που κατι αλλα πιο γνωστα Δεν ειναι!
s_DRake Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 'Εχω κατα καιρους δουλεψει διαφορα firewllαs . 'Ενα απο τα πιο δυνατα πιστευω πως ειναι το sygate. Αναλογως φυσικα και για τι πραγμα το θες... Πιστε'υω παντως πως θα μεινεις ικανοποιημενος.
clio1400 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Kerio Personal Firewall 4.1.1 the best !!!!!! 8)
LIVE7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Απ'ότι βλέπω Kerio,Sygate και ΖοneAlarm έχουν φανατικούς οπαδούς. Αλλά ποιό είναι πιό ελαφρύ και ποιό είναι πιό ασφαλές; Πώς φαίνεται ποιό είναι πιό ασφαλές;Γιατί είδα αρκετές γνώμες χωρίς τεκμιρίωση.Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ.
clio1400 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Απ'ότι βλέπω Kerio' date='Sygate και ΖοneAlarm έχουν φανατικούς οπαδούς.Αλλά ποιό είναι πιό ελαφρύ και ποιό είναι πιό ασφαλές; Πώς φαίνεται ποιό είναι πιό ασφαλές;Γιατί είδα αρκετές γνώμες χωρίς τεκμιρίωση.Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ.[/quote'] http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=395848&highlight=firewall
RedKostas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Zone Alarm Pro 4.0. Πολύ καλό, λίγο σπαστικό στην αρχή μέχρι να καθορίσεις ποια προγράμματα θα έχουν πρόσβαση στο net και ποιά όχι, αλλά κατά τα άλλα με έχει βολέψει πολύ.
Manos.net Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Zone Alarm Pro 4.0. Πολύ καλό' date=' λίγο σπαστικό στην αρχή μέχρι να καθορίσεις ποια προγράμματα θα έχουν πρόσβαση στο net και ποιά όχι, αλλά κατά τα άλλα με έχει βολέψει πολύ. [/quote'] Το Zone Alarm το έχω περίπου 2 χρόνια και είναι πολλή καλό σε θέματα προστασίας. Αλλά η έκδοση 5.xxx έχει προβήματα (δες http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=387090). Επίσης το Mc Afee δεν δουλεύει σωστά όταν έχει γίνει install το Zone Alarm. Πρέπει πρώτα να κάνεις install το McAfee και μετά το Zone Alarm. Αν το κάνει ανάποδα κατά την διάρκεια του install του McAfee σε προειδοποιεί ότι θα υπάρξει πρόβλημα με το Zone Alarm και όταν τελειώσει το install δεν σου ανοίγει την απίδα.! Εχει βάλει κανείς xp sp2 και να δοκιμάσει το firewall?
Manos.net Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Zone Alarm Pro 4.0. Πολύ καλό' date=' λίγο σπαστικό στην αρχή μέχρι να καθορίσεις ποια προγράμματα θα έχουν πρόσβαση στο net και ποιά όχι, αλλά κατά τα άλλα με έχει βολέψει πολύ. [/quote'] Το Zone Alarm το έχω περίπου 2 χρόνια και είναι πολλή καλό σε θέματα προστασίας. Αλλά η έκδοση 5.xxx έχει προβήματα (δες http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=387090). Επίσης το Mc Afee δεν δουλεύει σωστά όταν έχει γίνει install το Zone Alarm. Πρέπει πρώτα να κάνεις install το McAfee και μετά το Zone Alarm. Αν το κάνει ανάποδα κατά την διάρκεια του install του McAfee σε προειδοποιεί ότι θα υπάρξει πρόβλημα με το Zone Alarm και όταν τελειώσει το install δεν σου ανοίγει την απίδα.! Εχει βάλει κανείς xp sp2 και να δοκιμάσει το firewall?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.