zois_gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 johnbond filemou priti fora to vlepo afton ton apokodikopiti den exo idea gia afto mpori kapios pou tha diavazi afta ta minimata na to kseri kai na sou singikrimena pragmata, sta foroum pou askoloume den to exo di pote.sory pou den mporo na se voithiso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 re si zois ti frouto eise esi???ananas??? isa re baglama!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zois_gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 johnbond ego vlepo to snouker, esi malion oxi kai ksero giati, sto doriforo eutelsat stis 7E vgike mia sixnotita pou dixni to snouker apo bbc, sti sixnotita 11106v sr6666 fec7/8 , ala ine se psifiaki morfi 4 2 2 pou mono me skystar2 anigi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Πώς???? Θέλω να το δω κι' εγώ τί πρέπει να κάνω ακριβώς??? Έχω skystar2!!! Χρησιμοποιώ το Alt-DVB και το ProgDVB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 :( Μόλις είδα ότι είπες eutelsat :( Το πιάτο μου κοιτάει στον Hotbird μάλλον την πάτησα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zois_gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 re si daskalos ama na pas sxolio na mathis ti ine ta frouta kai me ta na dis sto kathrefi kai na les ma me pion miazo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zois_gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 sarisn, kai to eurosport to dixni , sto hotbirt ine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 ΟΚ θα το κοιτάξω ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 @zois_gr bre vouuuuuuuuurrrrrrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 zois_gr, είχες δίκιο δούλευε κανονικά αλλά δεν το ήξερα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.