poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 poios xrisimopoiei disketa???????toso simantikes einai oi diskettes???
DeathDeal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μα καλά δεν ξέρετε τι είναι η boot disk? Και σιγά δηλ μην χρησιμοποιούμε τις δισκέτες την σήμερον ημέρα για back-up και data transfer! :arrow: Όταν όμως θες να βάλεις πχ Linux σε pc με win2k και θες να αφήσεις τον boot sector του σκληρού καθαρό, πετάς το lilo σε δισκέτα και καθάρισες. :arrow: Άμα επίσης θες να κάνεις install τα win σε raid συστοιχία σου ζητούν δισκέτα με οδηγούς για τον controller. :arrow: Πρόοδος είναι με 2 δισκέτες και internet να εγκαθιστάς λειτουργικό και ό,τι εφαρμογές γουστάρεις γι'αυτο. Εγώ πχ εγκατέστεισα freebsd σε p1 μηχάνημα με 2 boot disks και ftp-download. Πολύ πρακτικό και πολύ περισσότερα πακέτα από το cd. Και δεν είναι καινούργια αυτή η τακτική :wink: ΠΟΤΕ δεν θα βγει άχρηστη εντελώς η δισκέτα. Και σιγά το έξοδο να έχεις floppy. Και σιγά τους πόρους που σου τρώει για να το πετάξεις.
StavrosD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασε το superformat, freeware είναι. Τρέχει από command prompt. http://www.alwaysfreeware.co.uk/download/sformat.zip
dpolal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μα καλά δεν ξέρετε τι είναι η boot disk? Και σιγά δηλ μην χρησιμοποιούμε τις δισκέτες την σήμερον ημέρα για back-up και data transfer! :arrow: Όταν όμως θες να βάλεις πχ Linux σε pc με win2k και θες να αφήσεις τον boot sector του σκληρού καθαρό' date=' πετάς το lilo σε δισκέτα και καθάρισες. :arrow: Άμα επίσης θες να κάνεις install τα win σε raid συστοιχία σου ζητούν δισκέτα με οδηγούς για τον controller. :arrow: Πρόοδος είναι με 2 δισκέτες και internet να εγκαθιστάς λειτουργικό και ό,τι εφαρμογές γουστάρεις γι'αυτο. Εγώ πχ εγκατέστεισα freebsd σε p1 μηχάνημα με 2 boot disks και ftp-download. Πολύ πρακτικό και πολύ περισσότερα πακέτα από το cd. Και δεν είναι καινούργια αυτή η τακτική :wink: ΠΟΤΕ δεν θα βγει άχρηστη εντελώς η δισκέτα. Και σιγά το έξοδο να έχεις floppy. Και σιγά τους πόρους που σου τρώει για να το πετάξεις.[/quote'] Φίλε κανείς δεν είπε ότι η δισκέττα πέθανε... Φυσικά ήταν και θα είναι χρήσιμη αλλά τώρα από τα πράγματα που περιγράφεις πόσοι απλοί χρήστες μπορούν να τα κάνουν;;; Για τους ποιό μυημένους πάντα θα είναι χρήσιμη.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μα καλά δεν ξέρετε τι είναι η boot disk? Και σιγά δηλ μην χρησιμοποιούμε τις δισκέτες την σήμερον ημέρα για back-up και data transfer! :arrow: Όταν όμως θες να βάλεις πχ Linux σε pc με win2k και θες να αφήσεις τον boot sector του σκληρού καθαρό' date=' πετάς το lilo σε δισκέτα και καθάρισες. :arrow: Άμα επίσης θες να κάνεις install τα win σε raid συστοιχία σου ζητούν δισκέτα με οδηγούς για τον controller. :arrow: Πρόοδος είναι με 2 δισκέτες και internet να εγκαθιστάς λειτουργικό και ό,τι εφαρμογές γουστάρεις γι'αυτο. Εγώ πχ εγκατέστεισα freebsd σε p1 μηχάνημα με 2 boot disks και ftp-download. Πολύ πρακτικό και πολύ περισσότερα πακέτα από το cd. Και δεν είναι καινούργια αυτή η τακτική :wink: ΠΟΤΕ δεν θα βγει άχρηστη εντελώς η δισκέτα. Και σιγά το έξοδο να έχεις floppy. Και σιγά τους πόρους που σου τρώει για να το πετάξεις.[/quote'] boot disk-ama peraseis windows 98 tote thes boot disk.pragmati den einai axristes alla oxi gia backup.kai ego oi mones diskettes pou exo einai mia gia mem test kapoies gia disk managers gia tous diskous kai kapoia gia to raid.apla den to eipa oti einai axristi alla poios o logos na tin kaneis 1.68.gia backup kapote axize otan ekane kai i disketta 500 drx.alla tora'??
Ather Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Για το Linux υπάρχει το fdformat και για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις το superformat, το οποίο έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στα 1922kb. Για windows βρήκα το winimage. Το usb stick μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή όλων.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 to usb stick poli kali fasi arkei na min exei o allos win98 giati thelei drivers.
StavrosD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Φίλε κανείς δεν είπε ότι η δισκέττα πέθανε... Φυσικά ήταν και θα είναι χρήσιμη αλλά τώρα από τα πράγματα που περιγράφεις πόσοι απλοί χρήστες μπορούν να τα κάνουν;;; Για τους ποιό μυημένους πάντα θα είναι χρήσιμη. Σε λίγο καιρό και για τους περισσότερο μυημένους θα είναι άχρηστη .Λέω σε λίγο καιρό γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν για τα Boot-CD που έχουν τα πάντα μέσα. Δεν εννοώ μόνω live CD με τα Windows (ναι, γίνεται και αυτό, με το Bart PE:Bart's Preinstalled Environment (BartPE) bootable live windows CD/DVD) αλλά και αυτό: Corporate Modboot (όποιος το έχει φτιάξει κομπλέ, ας μου στείλει ένα pm αν μπορεί να μου το στείλει ή να το κάνει share, γιατί δεν έχω χρόνο να το φτιάξω και αυτό που έχω ήδη δυστυχώς είναι στα Γαλλικά)
ViPeRMaN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 StavrosD, mporeis na mou doseis perissoteres plirofories gia to Corporate Modboot?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.