_DiMoN_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Είχα ένα τροφοδοτικό στα 300W το οποίο ήταν εκπληκτικά αθόρυβο... Όμως επειδή ήθελα λίγα watt παραπάνω πήρα κι εγώ ο χαζός αυτό το Q-Tec 550 που λέγαν όλοιο ότι είναι αθόρυβο.... Αλλά από τότε που το έβαλα κάνει τρομερή φασαρία! Οπότε έχουμε δύο λύσεις 1) Είτε του κάνω μια χοντρή επέμβαση και το κάνει να σκάσει... Έχω διαθέσιμα τρια ανεμιστηράκια Panaflo 24CFM στα 21db 80ρια.. Η του κατεβάζω στροφές..Πείτε ιδέες 2) Είτε αγοράζω ένα fanless psu, αλλά τι να πάρω? Εκεί δεν έχω και πολλές επιλογές!
aspirin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 to idio trofodotiko se emena den kanei fovero samata. Min ksexnas oti edoses mono 34 euro eno to tagan kanei 100+!
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι αυτό που είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια δεν ακουγόταν!!!!!!!!!
ata1983 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Αν του κόψεις στροφες μπορεί να σου δημιουργήσει προβληματα ή ακόμα και να το κάψεις. Τα φτηνά τροφοδοτικά δεν αντέχουν σε υψηλες θερμοκρασίες. Μάλλον η μόνη σου επιλογή είναι ένα νέο ακριβότερο τροφοδοτικό εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου και αλλάξεις ανεμιστήρια αν και πάλι δε νομίζω να καταφέρεις μεγάλη μείωση χωρίς να ανεβάσεις τη θερμοκρασία του
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Οπότε λοιπόν τι προτείνεται από fanless τροφοδοτικό;;;
Melven Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 koita checkmate.gr exei merika,alla einai konta sta 200europoula..
dpolal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Κοίτα και στο HAC Shop, είχα δεί εκεί ένα fanless πρίν από καμμιά εβδομάδα αλλά δεν θυμάμαι τιμή.
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Στο HAC Shop το έχει 190? (έλεος), τέλος πάντων επικοινώνησα με http://www.eshop.gr και μου είπαν ότι θα παραλάβουν πολλά και τροφοδοτικά και mini pc shutlle ... που ρώτησα, οπότε περιμένω από αυτούς!
Alex_gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 iparxei tropos na katevaseis tis strofes agapite dimon... tha parembaleis metaxi tou anemisthra kai ths tasis ena fan controller, einai sxetika ftina, an theleis steile pm na ertheis apo to ergasthri (ekei pou eixes erthei gia tis cameroules) na to xeirourgisoume ekei...
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Alex_gr, πολύ ωραία, μπορούμε να το κανονίσουμε. Αλλά σε fanless έχει να προτείνει κανείς τίποτα;
polaki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Se fanless pare ETASIS. Ta exei to e-shop me 150 evro teliki! Einai omos 300W, mou fainontai liga, alla an den exeis polles siskeves tha eisai ok. Pire 2 enas filos mou (exei 1000 pragmata mes to pc tou kai to 1 den eftane oute gia asteio) kai einai teleios athoriva, se sundiasmo me ena athorivo pc den katalavaineis kan oti ksekinise to sustima! To Q-tec giati kanei thorivo? Ego exo paratirisei oti to trofodotiko mou kanei POLU thorivo otan to case einai zesto, kai kata sinepeia zestenetai kai to PSU. Otan to case einai se normal thermokrasies to trofodotiko einai sxetika athorivo (chieftec). Parigeila kai go ena Q-tec kai to paralamvano avrio deftera, gia na doume ti tha ginei apo thema fasarias.... Elpizo na min to exo pros polisi to apogevmataki kiolas......
polaki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Ps: to Q-tec to parigeila giati eixa dokimasei ena kai mou eixe fanei athorivo...
Mapas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 To q-tec που έχω είναι αρκετά αθόρυβο... μήπως είναι χαλασμένος ο αισθητήρας θερμοκρασίας που έχει και δίνει full ψύξη; Εμένα είναι συνεχώς στο αργό και το τροφοδοτικό είναι πολύ κρυο (δεν νιώθεις θερμοκρασία στο κουτί του με το χέρι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.