Prof_Chaos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Υμαρτον μην θάβουμε τωρα το e-Shop.Οπως είπε ενας φίλος υπάρχει και το τηλέφωνο όπως και ο κωδικός παραγγελίας.Εγω ψωνίζω αποκλειστικά απο κεί και είμαι απολυτα ικανοποιημένος τόσο απο την εξυπηρέτηση όσο και για την αξιοπιστία. Είμαι σίγουρος οτι πρόκειτε για παρεξήγηση η ταλαιπωρία σου μιας και όσες φορές εχω κάνει παραγγελία μου τα έφερναν την επομένη μέρα πρωι πρωι.
sarisn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μπορεί στις παραγγελίες να είναι άψογοι αλλά στην εξυπηρέτηση είναι απαράδεκτοι (ειδικά με αυτούς που θέλουν να κάνουν μόνο μια ερώτηση για κάποιο προιόν χωρίς, απαραίτητα, να αγοράσουν).
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Έγω μέχρι και τεχνικός με βοήθησε και ασχολήθηκε μαζί μου για να λύσω ένα πρόβλημα... που και να αγόραζα!
sarisn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Εσύ όμως (αν δεν κάνω λάθος) έχεις αγοράσει στο παρελθόν από e-shop γι' αυτό σε βοήθησε και τεχνικός. Μιλάμε, κυρίως, για άτομα που δεν έχουν αγοράσει ούτε μια φορά :evil: Γιατί σου λέει ότι αυτός που έχει αγοράσει ξανά πρέπει να τον προσέχουμε για να ξανααγοράσει ενώ αυτός που δεν έχει αγοράσει ποτέ τον γράφουμε στα τέτοια μας (με το συμπάθειο :oops: ) γιατί δεν ξέρουμε αν θα αγοράσει ποτέ... :wink: Αυτό πιστεύω εγώ.
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 "Εσύ όμως έχεις αγοράσει στο παρελθόν από e-shop γι' αυτό σε βοήθησε και τεχνικός. Μιλάμε, κυρίως, για άτομα που δεν έχουν αγοράσει ούτε μια φορά" Ρε παιδιά , σοβαρευτείτε. Την καλύτερη εντύπωση εγω την πήρα κατά την πρώτη μου αγορά από το e-shop. Ταχύτατη εξυπηρέτηση [ σοβαρή απάντηση και σε e-mail ] [ μάλιστα στο e-mail ζήταγα προϊόν που είχε μόλις βγεί , και δεν είχε έρθει καν ευρώπη τότε ].
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 sarisn , αυτό που λες για αυτόν που έχει ήδη αγοράσει , και για αυτόν που δεν έχει αγοράσει , αν ίσχυε , τα καταστήματα θα λειτουργούσανε με την ίδια αγοραστική ομάδα πάντα , και δεν θα είχαν μεγάλο πελατολόγιο.
sarisn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δεν εννοώ ότι ισχύει για όλους όσους επικοινωνούν μαζί τους μόνο για κάποια απορία σχετικά με κάποιο προιόν αλλά εκεί είναι το περίεργο, ότι σε κάποιους απαντάνε αμέσως και σε κάποιους καθόλου!!
mathanas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδια το πα ειχα ξαναγορασει και πολλα πραματα..... απλα τοτε δεν χρειαστηκε ουτε mail ουτε να χαλασει κατι για να μπλεξω! Και τον κωδικο της παραγγελιας μου ενοειται πως τον χρησιμοποιουσα για να δω τι γινεται και μαλιστα τους τον εδινα στα mail για να μου πουν τι συμβαινει (ειναι απλο τι ειχε συμβει προφανως κυριακη που εκανα την παραγγελια κανεις δεν ειχε ελεγξει αν τελιεωσαν οι "2" 6800GT που θα χαν φερει ολες και ολες οποτε εγω εκανα παραγγλεια κανονικα και με ειχαν 5 μερες στον ελεγχο διαθεσιμοτητας....) επισης με βαση τον αριθμο παραγγελιας μου την ακυρωσαν οταν το ζητησα γιατι βαρεθηκα την αδιαφορια τους οχι να περιμενω! Και δεν απαντησαν καν να πουν τι εγινε στα @...τους κανονικα! Τωρα αμα ηθελα να περνω τηλεφωνα να μπλεκω με τηλεφωνητριες κ.τ.λ η ακομα καλυτερα να παω επιτοπου να βρω το προιον πηγαινα και σε κανονικο μαγαζι οχι σε ηλεκτρονικο το οποιο δεν απανταει τα e-mail ΠΕΛΑΤΩΝ!
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Κυριακή το e-shop είναι κλειστό ξέρεις... Το πιο πιθανό είναι: α) Να σε πρόλαβε κάποιος την ώρα που την παράγγελνες [ έτσι πήρε αυτός την προτεραιότητα ] [ ετσι εσύ βρέθηκες να περιμένεις νέα άφιξη καρτ. γραφ. ] β) Να έγινε μπλέξιμο [ είχαν κάτι ψιλο-probs ] με το προγραμ. και να την πήρε άλλος [ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ]
mindtrapper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Exo parei polles fores apo aytous kai methayrio tha pao sto xalandri na paro kai ena NEC 3500A... Mia fora pou htan xalasmenos enas diskos WD 200JB (pio ftina pao to plaisio ton eixan pantos) mou ton antikatestisan xoris polla polla... Ayto gia emena einai aristi exypiretisi... Ayta. To e-shop den prokeitai na to thapso ektos an kanoun kammia xontri malaki* giati mexri tora einai to mono apsogo katasthma (gia emena...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.