Προς το περιεχόμενο

Φθηνοτερο dvd-recorder η εστω το πιο value for money one?

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου έχω το NEC ND-2500A κι έχω γράψει κάπου στα 600 δισκάκια σε 8πλή ταχύτητα και ούτε με ένα δεν είχα πρόβλημα, άσε που πέρασα και ένα Firmware και αν θέλω γράφω double layer...

Δημοσ.

Φίλε μου έχω το NEC ND-2500A κι έχω γράψει κάπου στα 600 δισκάκια σε 8πλή ταχύτητα

:shock: κάποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του!

Δημοσ.
Και μάλιστα ούτε μα ούτε ένα λάθος!

Ναι αυτό είναι γεγονός το υπογράφω για τα δικά μου δισκάκια...

Thanx Άρη

Αν και έχω το pioneer 105 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σκέφτομαι να το αλλάξω με το Nec.

Δημοσ.

Μακρια απο Νεκ 2500/2510.Ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα τα drives δεν μπορει να διαβασει ουτε καν τα δισκακια που το ιδιο εχει επιτυχως γραψει!!Δεν αμφιβαλλω τα οσα ειπαν οι προλαλησαντες ,απλα περα απο τη δικη μου περιπτωση,αν κανεις τον κοπο να ψαξεις λιγο στο νετ,θα δεις οτι τα εν λογω μοντελα εχουν ενα πολυ υψηλο ποσοστο λαθων αναγνωσης ακομα και σε ποιοτικα δισκακια που δεν εχουν κανενα προβλημα!Μια καλη λυση φαινεται να ειναι το Pioneer 108D το οποιο μπορει να μην ειναι το φτηνοτερο μοντελο της αγορας αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δωσω 12? παραπανω και να ειμαι ησυχος για την επιλογη μου.

Δημοσ.

LG 4120B... το καλύτερο στην τιμή του σε θέμα ποιότητας εγγραφής, γράφει τα πάντα και υποστιρίζει από την μάνα του bitsetting σε SL και DL... για θέμα διαβάσματος δεν το συζητάω, ξεπερνάει ακόμα και τα LiteON

Δημοσ.

kogos, κι εγώ εντυπωσιάστηκα με τα LG, έγραψα ένα Arita 4X (RICOHJPNR01) σε 4Χ σε ένα LG DVDRW 4X ενός ξαδέρφου μου και όταν έτρεξα το KProbe2 στο LiteOn μου για να ελέγξω ποιότητα πήρα 7PI/2PIF. Not bad !

Δημοσ.
Μακρια απο Νεκ 2500/2510.Ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα τα drives δεν μπορει να διαβασει ουτε καν τα δισκακια που το ιδιο εχει επιτυχως γραψει!!Δεν αμφιβαλλω τα οσα ειπαν οι προλαλησαντες ,απλα περα απο τη δικη μου περιπτωση,αν κανεις τον κοπο να ψαξεις λιγο στο νετ,θα δεις οτι τα εν λογω μοντελα εχουν ενα πολυ υψηλο ποσοστο λαθων αναγνωσης ακομα και σε ποιοτικα δισκακια που δεν εχουν κανενα προβλημα!Μια καλη λυση φαινεται να ειναι το Pioneer 108D το οποιο μπορει να μην ειναι το φτηνοτερο μοντελο της αγορας αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δωσω 12¤ παραπανω και να ειμαι ησυχος για την επιλογη μου.

Nai ontos iparxei provlima me tin anagnosi alla auto den endiaferi pollous pisteuo ;)

Exallou arketoi to exoun mono gia recording k exoun kapoio pio axiopisto reader :roll: :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...