^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Πολλές φορές όταν πάω να αποθηκεύσω μια εικόνα απο τον explorer αντί να σωθεί με όνομα πχ image.jpg και μέγεθος κάποια kb μου βγάζει σαν τίτλο αρχείου προς αποθήκευση "untitled" και σαν τύπο αρχείου bmp. Ακόμα και αν στη θέση του "untitled" δώσω χειροκίνητα το σωστό όνομα η εικόνα αποθηκεύεται με τεράστιο μέγεθος σαν bmp. Εχω IE6, ξέρει κάποιος τι φταίει ?
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μόλις παρατήρησα πως ενώ στις κανονικές φωτογραφίες μπορώ να κάνω κατευθείαν drag&drop σε αυτές που σώζωνται σαν bmp βγάζει απαγορευτικό
Cristina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ εδώ και λίγο καιρό κι έχω την εντύπωση πως το απέκτησα μετά από κάποιο Win Update... :roll: Σε 'XP pro'.
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Επίσης και εγώ σε XP pro το έχω.
lacoste_gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μου έχει συμβεί κι εμένα δεκάδες φορές. Αυτό γίνεται όταν γεμίσει υπερβολικά η cashe του Explorer. Απλά άδειασε το Temporary Internet Files και θα είσαι OK!
sotris99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μου έχει συμβεί κι εμένα δεκάδες φορές. Αυτό γίνεται όταν γεμίσει υπερβολικά η cashe του Explorer. Απλά άδειασε το Temporary Internet Files και θα είσαι OK! Ναι μπορεί να είναι και αυτό...
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δυστηχώς ενω άδειασα τα 620ΜΒ (!) του temporary internet files το πρόβλημα παραμένει. Το περίεργο είναι πως εμφανίζεται συνήθως σε συγκεκριμένες διευθήνσεις πχ σχεδόν πάντα στο http://automoto.flash.gr/ και σχεδόν ποτέ στο http://www.in.gr/auto Yπάρχει περίπτωση να έχει σχέση με RAM? Εχω 256 μάλλον και ο υπολογιστής ζορίζεται.
rista Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Ειναι επειδη κανατε update προσφατα επειδη η microsoft εβγαλε ενα patch για να μη κολατε ιους απο images οταν μπαινετε σε καποιο site!!(το ξεχασατε?) Αnyway Opera rules forever!
ahristos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Μπα δεν είναι από το update... Το έκανε από παλιά αυτό, πριν εμφανιστεί ο ιός των εικόνων. Σε εμένα πάντα λυνότανε το πρόβλημα με κλείσιμο όλων των ΙΕ (που μπορεί να ήταν και 20, ξέρετε πως είναι όταν κατεβάζεις εικόνες) και φτου κι απ' την αρχή. Θα έλεγα ότι το πρόβλημα εξαφανίστηκε εδώ και 8 μήνες περίπου, αλλά ξέχασα ότι χρησιμοποιώ Opera από τότε Αλλά μη χαίρεσαι rista, γιατί και ο Opera έχει την ατέλεια να μη διακόπτει το κατέβασμα των εικόνων και της σελίδας γενικότερα όταν πατάς stop (τις κατεβάζει γιά την cache), κι αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα γιά κάποιον με 56Κ σύνδεση (εμένα) :evil:
^BOOMBOOM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Αρα το συμπέρασμα είναι να δοκιμάσουμε Opera ...
ennatos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Ναι και μια άλλη λύση The symptoms are rather obvious: Internet Explorer, even with all of the most recent updates, may sometimes refuse to let you save images in any format other than Bitmap. The problem is caused when a "damaged" or "unknown" program is sitting in your "%systemroot%\Downloaded Program Files" folder (usually C:\WINDOWS\Downloaded Program Files). The fix is simple. First, empty your Temporary Internet Files to clear the cache (In IE, go to Tools: Internet Options, and chose "Delete Files" in the "Temporary Internet Files" section of the first tab). This can take several minutes to complete if you have allocated a lot of space. Next, browse to your 'Downloaded Program Files' folder, and delete any program that is listed as either "unknown" or "damaged." That should do it. Some users have found that other applications downloaded into that folder can cause the problem. If the above fix does not work, you may need to start removing those applications one by one to find the offender. Once the offending program is deleted, you should be able to save as the appropriate image type again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.