Προς το περιεχόμενο

ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ :(

sT@vr0z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.rojakpot.com/showFreeBOG.aspx?Lang=0&bogno=37

Δοκίμασε και τις τέσσερις επιλογές τότε και δες ποιά δουλεύει σωστά' date=' εκτός αν θες να γράψεις στον κατασκευαστή της μητρικής. Ζημιά αμφιβάλλω να κάνει πάντως.

Normally it is recommended that you set this feature to Auto. The AGP drive strength values will be provided by the auto-compensation circuitry. However, manual configuration of the AGP drive strength may be necessary to get certain AGP 4X/8X cards to work properly.

to evala sto ea default einai sto da kai mpike sto game.tha trelatho !!!!!!

ayto eftaige tha peso apo to mpalkoni.To driving control einai gia to poso isxyro sima stelnei i agp stin motherboard.oso pio megali timi toso pio poli sima.leei oti xrisimopiite se overclocking kai se kapoies kartes sinithos kai egrafe kai tin g force(to diavasa se ena site!!!!!!!!

Πάραυτα γράψε στην Biostar να σου προτείνουν την ιδανική ρύθμιση για κάρτες 4x/8x. Δουλειά τους είναι να σου απαντήσουν και ας αργήσουν.

ok an kai nomizo oti i biostar koimate ligo tha steilw kali idea..

Δημοσ.
:shock: είμαι σε δίαιτα....ελπίζω να έφτιαξε η δουλειά πάντως και δεν κάνει τίποτα. Γι΄αυτό είναι αυτά τα boards για να ανταλλάσουμε ιδέες όταν το δικό μας μυαλό σταματάει :)
Δημοσ.
:shock: είμαι σε δίαιτα....ελπίζω να έφτιαξε η δουλειά πάντως και δεν κάνει τίποτα. Γι΄αυτό είναι αυτά τα boards για να ανταλλάσουμε ιδέες όταν το δικό μας μυαλό σταματάει :)

den kolise mexri stigmis.esteila email .na doume ayrio me tin ati ti tha ginei tin karta ou tin exo agorasei kiolas..

Δημοσ.

pffffff TZIFOS TELIKA oute mne ati oute me nvidia

den epiase to kolpo.....me to agp driving control

kollane pali

no comment

(ta glyka tha sta ferw otan parw kainourgio pc kai doulepsei malon ..:)...)

Δημοσ.

Πρόταση 1:

lol

Τρέξε ένα καταραμένο ATi Catalyst Uninstall Utility.

Κάνε restart , τρέξε το τελευταίο Driver Cleaner , και κάνε remove όλα τα ATi & nVIDIA.

Κατέβασε από το site της ATi τους Catalyst v4.9 , εγκατέστησέ τους , και είσαι ok.

[ λογικά πάντα ]

αλλιώς θες format , και windows από την αρχή...

Πρόταση 2:

An meneis athens , den pernas me thn karta mia volta na thn koitaksoume?

---

Εγω έκανα τις προτάσεις μου.

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και προβλημα τροφοδοσιας.Οι παλιες Μ/Β εδιναν3 και 2.2 Volts αντιστοιχα.Οι καινουργιες δινουν 1.5.Μηπως φταιει αυτο?

Δημοσ.
Μπορει να ειναι και προβλημα τροφοδοσιας.Οι παλιες Μ/Β εδιναν3 και 2.2 Volts αντιστοιχα.Οι καινουργιες δινουν 1.5.Μηπως φταιει αυτο?

loipon tin edosa tin karta.kseytila 60 eyro oute tin xarika.(akoma psaxnoume lisi omos giat tin edosa se filo.ayto pou les gia ta volt poso palia motherboards dinoun 3.5? milame gia poli palia.to diko mou na einai 3 xronia to poli den nomizo///....

Δημοσ.

Λοιπον μου φαινεται οτι η Μ/Β σου αν ειναι τριων χρονων σιγουρα ειναι πολυ παλια.Ο φιλος σου τι Μ/Β εχει? Σου το λεω αυτο γιατι εχω ακριβως την ιδια καρτα (οχι της ASUS) 9600se 128MB και παιζει τελεια.Να φανταστεις οτι το DOOM3 το παιζει με high γραφικα μια χαρα.Παντως αν κοιταξεις τα χαρακτηριστικα στις καινουργιες Μ/Β λενε ολες για καρτες γραφικων 1.5V.H 9600se ειναι σιγουρα 1.5V.Παντως αν δεν δουλεψει ουτε του φιλου σου τοτε ειμαι ακομα πιθανος αγοραστης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...