Προς το περιεχόμενο

πιάτο με μοτερ και dreambox ερωτηση.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια μολισ χθες πηρα τον dreambox αλλα στο manual δεν αναφερει αν υποστηριζει one axes μοτερ ή dual axis .. τελος παντων σαν ασχετος που ειμαι πηγα και πηρα πιατο με μοτερ και μετα σπιτι οταν το επεξεργαστηκα και το εψαξα λιγο στο internet ,διαπιστωσα το εξης :

το πιατο μου παει μονο δεξια-αριστερα (και οχι πανω κατω) το οποιο (εμαθα) οτι ονομαζεται Η-Η (declination) , βασικα χρειαζεται το (elevation) ? (καποιος γνωστος μου ειχε πει πως ολοι οι δορυφοροι ειναι σε μια ευθεια γραμμη ) , ισχυει ή μου λεει μπαρουφες?

Αν οχι μπορω να τοποθετησω στην κεραια extra μοτερ που να ελεγχει και το elevation (polar mount) ή πρεπει να πάρω τελικα αλλη κεραια που να εχει τα δυο μοτερ πανω της?

Καλου κακου πηρα 1,4 πιατο...υπερβολικο?

φανταζομαι πως αν βαλω δυο μοτερ το positioner θελει αλλαγμα με ενα dual axis ....ειναι ακριβο ενα τετοιο? thanks

:roll: :roll: :?:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

proti symbouli mou einai na zhthseis na sou egkatasthsoun to piato giati den einai aplh ypothesi

kai epeidh sth brasi kollaei to sidero pare thlefono amesa kai zhta apo to magazi pou psonises prosfora gia egkatastash

ektos kai an exeis kapoio empeiro filo sou na se boithisei

logika exeis mia bash plath toy piatou pou to afhnei na kinithei dexia kai aristera(polar mount) ena moter mia bash dapedou h toixou lnb kai ton dreambox.

ara ola ta exeis sou leiepi o mastoras

filika

......εχει κλεισει το θεμα με τον μαστορα .το σαββατο θα το εγκαταστησω, το μονο που μου λειπει ειναι τα φυσακια του καλωδιου... , :)

..telika evgala akri , telika oloi oi doriforoi einai se ena tokso kai me ena moter to piato mporoi na tous piasei olous , exo rithmisei kamia dekaria doriforous, to thema einai tora to eksis.. ton Hellas sat pou den ton exei mesa pos ton rithmizo? episis den exei oute to Hotbird , .prepei na kano anavathmisi ton dekti , i' mporo na tous rithmiso tous doriforous kai xirokinita?

...ekana anavathmisi ton dekti (meso internet) kai vrike kai tous allous doriforous (hotbird kai Hellas Sat 2) , re paidia enan Hotbird pianei ....pos ginete to skiniko me tous Hotbird 1/2/3/4/5/6 ? stin ousia einai enas doriforos?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...