oblivious Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν. Η μητρική που θέλω να flasharw έχει πολλά updates. Το τελευταίο update, περιλαμβάνει και τα προηγούμενα updates? Θα είμαι καλυμένος μόνο αν βάλω το τελευταίο?
devout84 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 To teleutaio update perilamvanei ola ta proigoumena. Tha eisai kalymenos. To kalytero omws (symfona panda me tis etairies) min valeis kateutheian to teleutaio. Vale merika, 2-3 endiamesa, kane testakia an leitourgoun swsta, kai katelikse sto teleutaio.
oblivious Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Ok, thanks. Βασικά το πρόβλημα που έχω είναι ότι έναν σκληρό δίσκο 200GB τον βλέπει 136GB. Πιστεύω να διορθωθεί με το update του BIOS.
IGITIHI Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Πριν βάλεις το τελευταίο update προσεξε αν αναφέρεται στο documentation ότι όντως διορθώνει το πρόβλημα που θέλεις. Η διαδικασία είναι λιγο επικίνδυνη καθώς αν κάτι πάει στραβά μπορεί να αχρηστευτεί η motherboard. Αν δεν κάνω λάθος, μπορεί τα windows να αναγνωρίσουν κανονικά το σκληρό (ως 200 GB) αν απλά βάλεις το τελευταίο service pack. Δοκίμασέ το καλύτερα πριν flashάρεις το BIOS.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Εξαρταται και τι motherboard εχεις...Δεν θα αχρηστευτει αν εχει dual bios!Παντως οντως αν το θελεις το update μονο για τον λογο που αναφερεις,δες αν λυνεται διαφορετικα το prob οπως λενε και τα παιδια και μην ασχολησε με το bios!
LordArthas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Μην ειστε τοσο καταστροφικοι ρε παιδια. Δεν αχρηστευεται η μητρικη. Με επαναπρογραμματισμο στην eprom ολα λυνονται. Βεβαια πρεπει να την παρει σε τεχνικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.