Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή path αρχείου + επικοινωνία Η/Υ δικτύου μέσω γλώσσας C

antonella

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα εξής δύο προβλήματα (και πολλά άλλα...:-) )

1) Έχω ένα αρχείο αποθηκευμένο σε ένα path, έστω C:\My Documents, και θέλω ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ VISUAL C (C++) να πάρω το αρχείο από εκεί και να το σώσω σε άλλο path και μάλιστα σε άλλο partition, έστω D:\My files. (OS:Windows 2000). Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό;;

2) Έχω ένα πρόγραμμα στην Visual C++ και θέλω μέσα από αυτό το πρόγραμμα να επικοινωνήσω ασύρματα (telnet) με εναν άλλον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος μέσω ασύρματου δικτύου με τον δικό μου (pc1) και ο οποίος παρεπιπτόντως τρέχει σε linux. Αυτό το κάνω πολύ εύκολα μέσω του command window (δηλαδή μέσω εντολών DOS - πχ. telnet pc2.lab.gr όπου pc2 ο υπολογιστής στον οποίο θέλω να συνδεθώ).

Δηλαδή η διαδικασία τώρα γίνεται ως εξής μέσω command window:

telnet pc2.lab.gr

.... connection established

login: "..."

password: "..."

Αυτά και συνδέθηκα! Αυτή λοιπόν η διαδικασία πώς μπορεί να γίνει μέσω της Visual C++ σε Windows ή σε αντίστοιχο compiler C σε Linux?

Δημοσ.

βασικά για το δεύτερο γκούγκλισέ το όλο και κάτι θα βρεις.

εγώ έψαχνα πώς θα κάνω ssh μέσω java και βρήκα open source πολλά πράγματα - αλίμονο αν δεν υπάρχουν και για c++

Δημοσ.

Για το δευτερο πρέπει να χρησιμοποιείσεις ενα TCP/IP component ή library που να σου επιτρέπει να στείλεις και να πάρεις data από ένα TCP/IP Connection, δυστυχώς δουλέυω με Delphi και δεν έχω κάτι να σου προτείνω για Visual C++

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...