antonella Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω τα εξής δύο προβλήματα (και πολλά άλλα... ) 1) Έχω ένα αρχείο αποθηκευμένο σε ένα path, έστω C:\My Documents, και θέλω ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ VISUAL C (C++) να πάρω το αρχείο από εκεί και να το σώσω σε άλλο path και μάλιστα σε άλλο partition, έστω D:\My files. (OS:Windows 2000). Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό;; 2) Έχω ένα πρόγραμμα στην Visual C++ και θέλω μέσα από αυτό το πρόγραμμα να επικοινωνήσω ασύρματα (telnet) με εναν άλλον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος μέσω ασύρματου δικτύου με τον δικό μου (pc1) και ο οποίος παρεπιπτόντως τρέχει σε linux. Αυτό το κάνω πολύ εύκολα μέσω του command window (δηλαδή μέσω εντολών DOS - πχ. telnet pc2.lab.gr όπου pc2 ο υπολογιστής στον οποίο θέλω να συνδεθώ). Δηλαδή η διαδικασία τώρα γίνεται ως εξής μέσω command window: telnet pc2.lab.gr .... connection established login: "..." password: "..." Αυτά και συνδέθηκα! Αυτή λοιπόν η διαδικασία πώς μπορεί να γίνει μέσω της Visual C++ σε Windows ή σε αντίστοιχο compiler C σε Linux?
Directx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Για το πρώτο δες στο SDK Help την εντολή MoveFileEx, το δεύτερο είναι μεγάλη ιστορία
nullvoid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 βασικά για το δεύτερο γκούγκλισέ το όλο και κάτι θα βρεις. εγώ έψαχνα πώς θα κάνω ssh μέσω java και βρήκα open source πολλά πράγματα - αλίμονο αν δεν υπάρχουν και για c++
drm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Για το δευτερο πρέπει να χρησιμοποιείσεις ενα TCP/IP component ή library που να σου επιτρέπει να στείλεις και να πάρεις data από ένα TCP/IP Connection, δυστυχώς δουλέυω με Delphi και δεν έχω κάτι να σου προτείνω για Visual C++
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.