therock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 telika vrikes kammia lisi gia to colin?Nomizo me blindwrite se raw mode grafeis osa exoun starforce 3.Prosopika den to exo dokimasei omos...
superf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Me ta X BOX games ti ginete antigrafonte? Kai an nai me poion tropo?
omerus10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 gia ola ta cds dvds sas pou thelete na antigrapsete paixnidia pc, ps2 to apolyto programma GameJack
sarisn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Me ta X BOX games ti ginete antigrafonte?Kai an nai me poion tropo? Ξέρει κανείς???
-NetHawk- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Πολλοι ποσταρουν χωρις να εχουν ιδεα μου φαινεται....Οτι εχει παρει το ματι μας το "πεταμε" και οποιον παρει ο χαρος...Τελοσπαντων...Για τα παιχνδια χ-μποξ:Πρεπει να συνδεσεις το μποξ με το πς σου,μετα να κανεις κοπι τα περιεχομενα του παιχνιδιου στον δισκο(του πσ εννοειται)και μετα να τα καψεις....Τωρα οσο για παιχνιδια σι ντι για πσ για μενα κορυφη ειναι καινουργια εκδοση του αλκοχολ και καποιος προτεκσιον σκαννερ πχ:clonyxxl,aray,κτλπ κτλπ....Εχω κανει εικονες απο παιχνιδια με θεικες προστασιες πχ doom3,patrician 3(protectcd v5),nfsunderground κ.α(εννοειται οτι ολα αυτα τα παιχνιδια τα εχω και αυθεντικα!)...Και το κλοουν σι ντι ειναι αρκετα καλο αλλα θελει να κατεβασεις τα profiles απο το διαδικτυο ενω το αλκοχολ τα εχει ετοιμα!!...Παιχνιδια σε ντι βι ντι ακομα ειμαστε στο περιμενε απο οτι εχω καταλαβει....Μονο το κλοουν σι ντι μπορει να κανει μπακ απ σε παιχνιδια με σειφ ντισκ.....((Therock προσπαθησα απο blindwrite αλλα τζιφος.....Η μονη λυση ειναι να αποσυνδεσω ολα τα κανονικα cd/dvd και να τρεξω την εικονα απο virtual αλλα αυτο ηταν εφικτο στις προηγουμενες εκδοσεις του starforce απο οτι ξερω....
SpY Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Dystixws to starforce 3 den exei spasei akoma gi'auto kala mou paidia xsexaste to colin !!! Kai egw to exw alla oso kai an epsaxsa kai an prospathisa den egine douleia
therock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Afou exo dei paixnidia backup me starfoce 3.Den thimame paradeigmata alla exoun ginei?Ti provlima exei to starforce tou cmr 2005? Giati prepei na aposindeseis ta drive?Ama trekseis tin eikona apo virtual xoris na ta aposindeseis den ginetai?Se laptop pos mporeis na aposindeseis to drive?
-NetHawk- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Therock δεν ειμαι σιγουρος ακριβως για ποιον λογο.....Ξερω οτι μπορει να δουλεψει αν αποσυνδεσεις ολα τα ide cables και το τρεξεις απο εικονικη συσκευη αλλα και παλι τι να σου πω δεν ειμαι σιγουρος για ποιον ακριβως λογο γινεται...Και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει....Επισης η προστασια σταρφορς3 μαζι με το παιχνιδι εγκαθιστα και καποιους "hidden" device drivers στο πσ μας!!Αν εχεις εγκαταστησει παιχνιδι με σταρφορς για πηγαινε μια βολτα στη διαχειρηση συσκευων μετα προβολη κρυφων συσκευων και δες για ποιο πραγμα μιλαω!
therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Oxi den exo kapoio paixnidi me starforce 3 proxeiro gia na to diapistoso.Esi exeis kataferei na grapseis kapoio paixnidi me starforce 3?
-NetHawk- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δεν εχει σημασια να το γραψεις τωρα για να το διαπιστωσεις.....Αρκει να το εχεις γραψει μια φορα και οι drivers αυτοι θα υπαρχουν ακομη!!!Δεν εχω αντιγραψει καποιο παιχνιδι με τετοια προστασια,οχι....Μονο μεsecurom,safedisk,protectcd,μονο αυτα απο οτι θυμαμαι....
trifonas2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Me to game jack kanis image to game sto disko kai meta apo to image to pernas se cd.Paratirisa omos se orismena games kathisteri para poli na gini to image milame gia poles ores...Akomi borei to clony na vgazei agnosto protection kai to image na ginete grigora eno alles fores pou einai gnosto to rotection pali kathisteri.....Xerei kaneis ti paizei?
n1k3man Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 gia ps2 kaneis de xrisimopoiei dvd decrupter? [iso read&write] einai poli aplo!
razkal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 ektos apo to software den paizei rolo kai to cd-dvd-rom sto sosto copy twn games?
Narayan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Τα PS2 αντιγράφονται και με Stomp RecordNow MAX... build image και μετά write image, πολύ απλό στη χρήση
bluesman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Έχει κάνει κανείς back up το Athens 2004 για pc;Αν ναι πώς; Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.