Προς το περιεχόμενο

Otan mpainei h DSL nekrwnoun ta panta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα ένα laptop Toshiba Satellite M30-894. Πολύ καλό μηχάνημα, κλπ. όμως έχω μεγάλο πρόβλημα με τη σύνδεση DSL του.

Στο modem speedtouch της Otenet ήταν μέχρι τώρα συνδεδεμένα 2 laptop. Με το που έβγαλα το παλιό και συνέδεσα το νέο

α. η ταχύτητα ήταν οικτρή και κατέληγε να σταματά το κατέβασμα οποιουδήποτε δεδομένου (προλαβαίνεις να δεις σαν άνθρωπος μόνο μια σελίδα οποιουδήποτε site)

β. νεκρώνει τη σύνδεση του άλλου υπολογιστή αμέσως. ότι και να κατεβάζει, τη στιγμή που μπαίνει o toshiba στα κόλπα της dsl παγώνουν τα πάντα.

Έχουμε καμιά ιδέα/πρόταση guys?

Δημοσ.

Έχεις μαλλον το Modem με τον ενσωματωμένο router. Τον έχεις ρυθμίσει σωστα; Έχεις βάλει και στα δύο Pc διαφορετικά IP και τα έχεις δηλώσει στον router; Το ρωτάω αυτό γιατί τα προβλήματα μαλλον ευθύνεται κοινό ΙΡ.

Επίσης μηπως έχει το toshiba κανένα ιό ή worm; Δες το κι αυτό.

Δημοσ.

Κάνοντας ipconfig βγήκαν διαφορετικά IP για τους δύο υπολογιστές. Επίσης όπως είπα στην αρχή, ο υπολογιστής ήταν του κουτιού: μόλις δύο ημερών...και δε νομιζω να είχε ιό.

Επίσης, στις μια-δυο τελευταίες αποπειρες να μπω με dial-up internet η σύνδεση πάγωνε μετά από 2 λεπτά.

Έχω φρικάρει, έδωσα τόσα λεφτά, για να έχω προβλήματα τόσο γρήγορα!!!

Δημοσ.

φιλε leonidas112 μην φρικαρεις θα βρεθει η λυση για το προβλημα σου.

α. Συνηθως καποιο firewall θα ευθυνεται. Κοιτα για το ενσωματομενο των XP και βαλτο στο off.

β. Ακομα και αν εχουν τα λαπτοπ διαφορετικο ip, κοιτα στον router αν μπορεις να ρυθμισεις να μοιραζονται το bandwidth, βαλε τα να εχουν σταθερη συγκεκριμενη ip και ανοιξε καποια ports.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...