Προς το περιεχόμενο

Capture

equ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φιλαράκια του Insomnia.gr ! Σκοπεύω να πάρω μια κάρτα ΤV και θα ήθελα τη γνώμη σας. Θέλω ΄καλο capture και το ποσό που θα διαθέσω είναι μέχρι 150 ευρώ. Τι προτείνετε; Είχα την pixelview pro αλλά όπως καταλαβαίνεται δεν κάνει για capture (κακή ποιότητα εικόνας) παρόλο που είχα καλή εικόνα γιατί τη σύνδεσα με εξωτερική κεραία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κάρτες tv με τον χαρακτηρισμό PVR( Personal Video Recorder) που υποστηρίζουν hardware συμπίεση του σήματος( κατά κανόνα σε Mpeg2). Η διαφορά, ιδιαίτερα στο πόσο ζορίζεται ο υπολογιστής, είναι φοβερή και για πρώτη φορά υποστηρίζονται σωστά λειτουργίες όπως το time shifting.

Μια οποιαδήποτε κάρτα τηλεόρασης, ακόμα και η πιο φτηνή, μπορεί να γράψει σήμα απο τηλ. με χρήση προγραμμάτων όπως τα WinDVR PowerVCR κτλ. αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο. Έχω τα έχω χρησιμποιήσει όλα με μέτρια αποτελέσματα και αρκετά προβλήματα( το WinDVD Recorder 5.0 π.χ με το που ξεκινούσε έκανε Mute τον ήχο και με τίποτα δεν δεχόταν να προγραμματιστεί να ξεκινήσει μια συγκεκριμένη ώρα). Ταυτόχρονα ότι κι αν δοκιμασα έκαναν τον PC να σερνεται ακόμα και σε Mpeg2 recording mode( τότε είχα Athlon XP 2000 με 1GB Μνήμη).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...