Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μπορώ να σας ενημερώσω επίσημα ότι το νέο software του forum θα επιφέρει ριζικές αλλαγές (και) στις αγγελίες. Δεν θα επιτρέπεται ο σχολιασμός και η κάθε είδους ειρωνία κάτω από μία αγγελία και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής/πωλητής θα επικοινωνεί κατ'ευθείαν με το μέλος που έβαλε την αγγελία - θα κοπούν λοιπόν τα πολλά-πολλά και θα ησυχάσουμε όλοι.
predator Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 poly wraio akougetai ayto makari na ginei etsi stin praxi. na rwthsw omws an 8a parameinoun oi 8etikes/arnitikes a3iologhseis pou exoun mexri twra ta melh tis insomnia h an 8a arxisoume na metrame pali apo mideniki basi?
predator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 sxetika me to 8ema runner1 vs. billpeppas: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=732410#732410 katse re file runner1, gia na katalabw swsta... to paidi prosfer8ike na sou steilei to CD tsampa kai tou tin les kai apo panw? sin to gegonos oti zitas kopies , kati pou apagoreyetai apo tous kanonismous tis insomnia... exoume 3efygei entelws edw mesa mou fainetai!!!
predator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 @ God http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=732691#732691 to 8ema einai oti prosfer8ike tsampa to paidi. apo ekei kai istera de mporei na tou tin pei giati de to ekane. ipoxrewsh tou eixe? tou etyxe kati, allaxe gnwmh, pes to opws 8es. de milame gia lefta alla gia xarh! allounou tou xarizan gaidaro kai ton koitouse kai sto stoma!:twisted:
God Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 @ Godhttp://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=732691#732691 to 8ema einai oti prosfer8ike tsampa to paidi. apo ekei kai istera de mporei na tou tin pei giati de to ekane. ipoxrewsh tou eixe? tou etyxe kati' date=' allaxe gnwmh, pes to opws 8es. de milame gia lefta alla gia [b']xarh[/b]! allounou tou xarizan gaidaro kai ton koitouse kai sto stoma!:twisted: Υπαρχει μια πολυ βασικη διαφορα. Δεν το εκανε και δεν ειδοποιησε, αφησε τον αλλο στο περιμενε και δεν επικοινωνουσε. Αν αλλαξε γνωμη οφειλε να του πει. Τσαμπα η οχι η συμφωνια ειναι συμφωνια. Θα σου αρεσε εσενα να σου πουν οτι θα σου στειλουν κατι, να το περιμενεις και να μην ερχετε ποτε, να ρωτας τι εγινε και να σε γραφουν? Δεν νομιζω. Τσαμπα η οχι ο αλλος μπορει να το εχει αναγκη, δεν ειναι λογικη το οτι επειδη προσφερθηκε εστω και δωρεαν μπορει να κανει οτι θελει. Οταν προσφερεσαι να κανεις κατι, εστω εθελοντικα, εχεις ευθυνες.
billpeppas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Να μιλήσω λίγο , ή απαγορεύεται? Λοιπόν, την εβδομάδα που είπαμε με τον Runner για το CD , περίμενα επιβεβαίωση , επειδή δεν μου είχε πεί τελικά αν το ήθελε ή όχι. Η επιβεβαίωση [ απάντηση στο PM μου ] ήρθε μετά από δεν θυμάμαι , 2 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος. Την συγκεκριμένη στιγμή είχα πολλά προβλήματα με τα PC , καθώς και αρκετές υποχρεώσεις. Έτσι δεν πρόλαβα να το στείλω [ είχα χάσει και τα στοιχεία αποστολής ] , και δεν μπορούσα και να απαντήσω στα PM προφανώς. Δεν έχω άλλο χρόνο τώρα. Maybe later.
runner1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Κάτσε ρε predator!!!!!!!Εγώ δεν είπα πρώτα απ'όλα να μου το δώσει τζάμπα!Αυτός προσφέρθηκε και μάλιστα δεν το περίμενα(θα στο επιβεβαιώσει και αυτό ο billpeppas από τα ΡΜ)!Αν δεις και στα ΡΜ που του έστειλα του το είπα ότι αν θέλει να του δώσω λεφτά για τον κόπο του γιατί από ότι φαίνεται δεν ξέρεις ότι μόνο κόπια δεν θεωρούνται τα Windows XP 64!!!!Όσον αφορά την πληρωμή μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο billpeppas(ότι του είπα τι θέλει ακριβώς,όπως χρήματα,αδειο cd ή καμιά ανταλλαγή ή κάτι άλλο!)!Είναι απολύτως ΝΟΜΙΜΑ γιατί είναι ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ!!Και για να καταλάβεις.............ας μην μου τα στείλει!Δεν με πειράζει!Αλλά ας μου το πει ή ας απαντήσει στο ΡΜ.Δεν τον πίεσα καθόλου!Δεν του είπα ποτέ....."απάντησε μου σήμερα"!!!!!Τόσο καιρό περιμένω!!! Η επιβεβαίωση που λες billpeppas την έστειλα όντως αργά σχετικά γιατί περίμενα!!!Νόμιζα ότι το είχες καταλάβει αλλά μετά σου είπα οκ!Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και μου λες θα στο στείλω την Παρασκευή(2-3 μέρες μετά που σου έστειλα το ΡΜ) μαζί με άλλα πράγματα που θα στείλω και σου λέω ΟΚ!Θα περιμένω!!!!Εχει περάσει ένας μήνας,σου έχω στείλει και ΡΜ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!Εγώ τώρα τι να πιστέψω δηλαδή!Έπρεπε να δώσω αρνητική αξιολόγηση για να απαντήσεις;;;;;Εσύ τι θα έκανες στην θέση μου δηλαδή;;; Κάτι ακόμα.........ΡΜ του έστειλα και στις 1/1 και την αρνητική αξιολόγηση την έκανα μετά από 7 ΜΕΡΕΣ!!!!Αυτό δηλαδή δεν είναι υπομονή;Τι άλλο πια να κάνω;
billpeppas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Αυτό τον καιρό ήμουν εκτός Net , και είχα δουλειές. Τα PM τα είδα όλα χθες. Sorry που δεν είμαι ο SuperMan , αλλά έχουμε και κάποιες άλλες υποχρεώσεις. Τέσπα, την Παρασκευή κατεβαίνω Αθήνα , και θα περάσω από Ταχυδρομείο. Αν θες να στο στείλω πες μου με PM. Αν ναι , πες στο PM & τι κάρτα γραφικών και μητρική έχεις για να χώσω και τους κατάλληλους drivers.
billpeppas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Runner ειδοποίησέ με πρίν την Πέμπτη για να ξέρω τι να κάνω.
runner1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δεν είπα ότι είσαι ο superman!!Σε πίεσα καθόλου;Αυτό θέλω μόνο να μου πεις για να μην νομίζουν διάφορα άλλοι!!!!!Έλα κι εσύ στην θέση μου!Εσύ τι θα έκανες;Για αυτό αγανάκτησα! Σου στέλνω ΡΜ με τα στοιχεία μου αν είναι!Εγώ με την σειρά μου θα την βγάλω την αρνητική αξιολόγηση,αλλά μετά από τόσο καιρό εξέφρασα το παράπονό μου γιατί αν θυμάσαι και από το post που είχαν κάνει στις αγγελίες υπήρχε ένα παιδί που έλεγε για αναξιοπιστίες και τέτοια και όσο ο καιρός πέρναγε αυτά "έβγαιναν"!! Κάτι ακόμα για κάποια άτομα που δεν διαβάζουν κάποια posts καλά (αναφέρομαι στον dreaming123)!Δεν του "την είπα" όπως λες γιατί δεν τα έστειλε!Διάβασε ακριβώς τα posts μου!Ούτε του είπα να τα στείλει με courier με δικιά του χρέωση!!Που στο καλό τα είδες όλα αυτά............ούτε εγώ ξέρω!!!
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 ok man. Την Παρασκευή σου αποστέλω τα Win64 & τους 64άρηδες drivers για την VGA & την mobo σου.
runner1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Οκ!!!Σου έχω ξαναστείλει ΡΜ! Thanx a lot!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.