Προς το περιεχόμενο

Shareazza> πολύ καλό ή ΑΠΑΤΗ ?

λ²

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία.

είμαι χρήστης 56Κ κ δεν έχω κατεβάσει ποτέ πάνω απο 10κ/β σταθερά ένα ολόκληρο download.

όταν έβαλα το shareazza έμεινα έκπληκτος αφού οι ταχήτητες κυμαίνονταν μεταξύ 20-30 κ/β στο download.

όμως ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. κοιτάξτε την φότο και πείτε μου αν είναι λογικό.....

shareazza+pic+1.JPG

να θέλει 2 λεπτα για να κατέβουν 400 κβ, ενώ κατεβάζω με 20.

αφού είμαι 56κ χρήστης θα μου φαινόταν λογικότατο άμα για 400κ/β χρειαζόταν 2 λεπτά, αλλά τώρα που βλέπω με 20κ/β, δεν μου κολλάει..

δεν έχω κάνει πράξεις με κ/β κ ιστορίες, απλά με το μάτι.. τι λέτε εσείς ?

Υ.Γ. συγνώμη που δεν μίκρυνα την φώτο :roll:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα η ταχύτητά σου ένα fake...Με 56κ σύνδεση, η μέγιση ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις είναι 5kb/s και κάτι...Αυτό σημαίνει γύρω στα 300KB το λεπτό!!!

Δημοσ.

Το πρόγραμμα είναι πολύ καλό αλλά αυτό δεν είναι kilobytes per second ,

είναι kilobits per second . Φίλε λ² μπές Tools δές τις ρυθμίσεις και θα καταλάβεις :roll:

Δημοσ.

Ναι & είναι συμπαθητικό prog. Γενικά εγώ βρίσκω περισσότερο πράγμα στο κμουλάρι αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για torrents.

Δημοσ.
Σίγουρα η ταχύτητά σου ένα fake...Με 56κ σύνδεση, η μέγιση ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις είναι 5kb/s και κάτι...Αυτό σημαίνει γύρω στα 300KB το λεπτό!!!
Κάνεις λάθος φίλε μου Godfath3r!Όταν κατέβαζα το Norton SystemWorks από το Kazaa είχα 24 Kbit/s σταθερή ταχύτητα!Εξάλου αν δεις την foto καλά,θα δεις πως έχει πολλά sources!λ²,η ταχύτητα αυτή σου είναι σταθερή για όλα τα downloads ή μόνο σε αυτό το download σου ανέβηκε τόσο πολύ?Όταν κάνεις search σου βρίσκει πολλά αποτελέσματα γιατί αν είναι καλό πρόγραμμα,να το κατεβάσω και εγώ! :wink:
Δημοσ.

Esy kaneis lathos Zagoraki!!!!To poly pou mporei na katebasei kapoios me 56K einai 5KB/sec!!!Siga min katebaze me 20-25kb/sec!!!Mono me DSL ginetai ayto!!!!Min trelathoume teleiws twra!

Δημοσ.
Σίγουρα η ταχύτητά σου ένα fake...Με 56κ σύνδεση' date=' η μέγιση ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις είναι 5kb/s και κάτι...Αυτό σημαίνει γύρω στα 300KB το λεπτό!!![/quote'']Κάνεις λάθος φίλε μου Godfath3r!Όταν κατέβαζα το Norton SystemWorks από το Kazaa είχα 24 Kbit/s σταθερή ταχύτητα!Εξάλου αν δεις την foto καλά,θα δεις πως έχει πολλά sources!λ²,η ταχύτητα αυτή σου είναι σταθερή για όλα τα downloads ή μόνο σε αυτό το download σου ανέβηκε τόσο πολύ?Όταν κάνεις search σου βρίσκει πολλά αποτελέσματα γιατί αν είναι καλό πρόγραμμα,να το κατεβάσω και εγώ! :wink:

Mακάρι να έκανα λάθος...Πίστεψέ με οτι θα το ήθελα πολύ... :D 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...