λ² Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία. είμαι χρήστης 56Κ κ δεν έχω κατεβάσει ποτέ πάνω απο 10κ/β σταθερά ένα ολόκληρο download. όταν έβαλα το shareazza έμεινα έκπληκτος αφού οι ταχήτητες κυμαίνονταν μεταξύ 20-30 κ/β στο download. όμως ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. κοιτάξτε την φότο και πείτε μου αν είναι λογικό..... να θέλει 2 λεπτα για να κατέβουν 400 κβ, ενώ κατεβάζω με 20. αφού είμαι 56κ χρήστης θα μου φαινόταν λογικότατο άμα για 400κ/β χρειαζόταν 2 λεπτά, αλλά τώρα που βλέπω με 20κ/β, δεν μου κολλάει.. δεν έχω κάνει πράξεις με κ/β κ ιστορίες, απλά με το μάτι.. τι λέτε εσείς ? Υ.Γ. συγνώμη που δεν μίκρυνα την φώτο :roll:
Godfath3r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Σίγουρα η ταχύτητά σου ένα fake...Με 56κ σύνδεση, η μέγιση ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις είναι 5kb/s και κάτι...Αυτό σημαίνει γύρω στα 300KB το λεπτό!!!
ipso33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι η ταχυτητα ειναι λαθος αλλα το προγραμμα αστερι.
Godfath3r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 ipso33, για να σου πώ την αλήθεια δεν το έχω χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα...Αλλά αυτό με την fake ταχύτητα μου την σπάει!!!!
noname1116 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Το πρόγραμμα είναι πολύ καλό αλλά αυτό δεν είναι kilobytes per second , είναι kilobits per second . Φίλε λ² μπές Tools δές τις ρυθμίσεις και θα καταλάβεις :roll:
λ² Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 καλή πατέντα.. ευτυχώς που ήταν κ ο νοναμε αλλιώς θα το είχα καταδικάσει το προγραμματάκι.
Typhoon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι & είναι συμπαθητικό prog. Γενικά εγώ βρίσκω περισσότερο πράγμα στο κμουλάρι αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για torrents.
Zagorakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Σίγουρα η ταχύτητά σου ένα fake...Με 56κ σύνδεση, η μέγιση ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις είναι 5kb/s και κάτι...Αυτό σημαίνει γύρω στα 300KB το λεπτό!!!Κάνεις λάθος φίλε μου Godfath3r!Όταν κατέβαζα το Norton SystemWorks από το Kazaa είχα 24 Kbit/s σταθερή ταχύτητα!Εξάλου αν δεις την foto καλά,θα δεις πως έχει πολλά sources!λ²,η ταχύτητα αυτή σου είναι σταθερή για όλα τα downloads ή μόνο σε αυτό το download σου ανέβηκε τόσο πολύ?Όταν κάνεις search σου βρίσκει πολλά αποτελέσματα γιατί αν είναι καλό πρόγραμμα,να το κατεβάσω και εγώ! :wink:
runner1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Esy kaneis lathos Zagoraki!!!!To poly pou mporei na katebasei kapoios me 56K einai 5KB/sec!!!Siga min katebaze me 20-25kb/sec!!!Mono me DSL ginetai ayto!!!!Min trelathoume teleiws twra!
Godfath3r Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Σίγουρα η ταχύτητά σου ένα fake...Με 56κ σύνδεση' date=' η μέγιση ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις είναι 5kb/s και κάτι...Αυτό σημαίνει γύρω στα 300KB το λεπτό!!![/quote'']Κάνεις λάθος φίλε μου Godfath3r!Όταν κατέβαζα το Norton SystemWorks από το Kazaa είχα 24 Kbit/s σταθερή ταχύτητα!Εξάλου αν δεις την foto καλά,θα δεις πως έχει πολλά sources!λ²,η ταχύτητα αυτή σου είναι σταθερή για όλα τα downloads ή μόνο σε αυτό το download σου ανέβηκε τόσο πολύ?Όταν κάνεις search σου βρίσκει πολλά αποτελέσματα γιατί αν είναι καλό πρόγραμμα,να το κατεβάσω και εγώ! :wink: Mακάρι να έκανα λάθος...Πίστεψέ με οτι θα το ήθελα πολύ... 8)
BLISS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Mακάρι να έκανα λάθος...Πίστεψέ με οτι θα το ήθελα πολύ... 8) Egw na deis...! Kala exw 3era8ei milame....
whiteman7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 pes mas an ta rxeia pou katebazeis douleuoun
BLISS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 pes mas an ta rxeia pou katebazeis douleuoun kai sthn periptwsh pou uponoeis akoma, panw apo 10-12 Kb/sec, den...
insomniac_new Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 paidia o program anaferetai se kbits/sec oxi se kbytes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.