Innersense Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Γεια χαρά Τελειώνοντας το downloading ενός rar που περιείχε ένα full album, ανακαλύπτω μέσα του ένα ενιαίο αρχείο mp3 και ένα αρχείο .cue το οποίο περιέχει τις ονομασίες των κομματιών και τους χρόνους τους μέσα στο CD (intro/exit time) Το ερώτημα μου είναι το εξής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το γράψω σε audio cd χρησιμοποιώντας το αρχείο cue και να χωριστεί κατευθείαν σε tracks η πρέπει να το κάνω wav (είναι vbr mp3 και δεν δείχνει καλά τον χρόνο) και να το κόψω manually σε tracks από κάποιο πρόγραμμα; Εκτός του ότι θέλω να αποφύγω την μανούρα προσπαθώ να βρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να δημιουργήσω ακριβές αντίγραφο του original cd. Απ ότι θυμάμαι αρχεία cue χρησιμοποιεί το clone cd, μόνο που αυτό δεν είναι image… Σκροντς σκροντς... έχω μπερδευτεί Παρακαλώ... τα φώτα σας!
mentor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δε χρειάζεται να το κόψεις! Θα το φορτώσεις με το Νέρωνα... Θα ανοίξεις το Νέρωνα και θα επιλέξεις: Recorder --> Burn image Από το παράθυρο που θα ανοίξει θα επιλέξεις το *.cue και θα φορτωθεί το mp3 αρχείο σου. Μπορεί να αργήσει λίγο να το φορτώσει αλλά η δουλειά σου θα γίνει άψογα! Burn και είσαι έτοιμος! Θα σου κάνει ένα audio cd με χωρισμένα τα επιμέρους μουσικά κομμάτια. Το έχω κάνει πολλές φορές και μ' έχει γλυτώσει από τη φασαρία να κόβω τα κομμάτια (γίνεται κι αυτό με το mp3DirectCut αν θέλεις, ψάξε στην ινσόμνια το έχω κάνει ποστ αρκετές φορές σχετικά μ' αυτό μικρό free και standalone είναι, το τρέχεις και φορτώνεις το *.cue και ανοίγει το mp3 χωρισμένο στα επιμέρους κομμάτια, save split και τα λοιπά)... :wink:
Innersense Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε μου εχω κατακοκκινίσει και αισθάνομαι τουλάχιστον ηλίθιος Κοίτα να δεις πράγματα που κάνει ο νέρωνας! Thanks my mentor!
georgeadams Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Κι αν δεν το θέλουμε σε Audio CD αλλά σε χωριστά αρχεία mp3 τι γίνεται?
mentor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Καλά ρε παιδιά δε διαβάσατε ολόκληρη την απάντησή μου; ...Το έχω κάνει πολλές φορές και μ' έχει γλυτώσει από τη φασαρία να κόβω τα κομμάτια (γίνεται κι αυτό με το mp3DirectCut αν θέλεις, ψάξε στην ινσόμνια το έχω κάνει ποστ αρκετές φορές σχετικά μ' αυτό μικρό free και standalone είναι, το τρέχεις και φορτώνεις το *.cue και ανοίγει το mp3 χωρισμένο στα επιμέρους κομμάτια, save split και τα λοιπά)... Και... συμπληρώνω: Βάζετε το .cue file στο ίδιο directory με το mp3 Τώρα τρέχετε το πρόγραμμα Mp3 Direct Cut και πηγαίνετε File-->Open και ανοίγετε το .cue Θα δείτε σε κυματοσειρά το mp3 και χωρισμένο με κάθετες γραμμές (όπου αρχίζει κάθε νέο κομμάτι). Μετά επιλέγετε την εντολή: File--> Save split Και θα δείτε το ενιαίο mp3 να κόβεται σε κομμάτια. ΥΓ: το πρόγραμμα Mp3 Direct Cut είναι ιδανικό γιατί δεν κάνει επανακωδικοποίηση των κομματιών και έτσι δεν χάνεται καθόλου η ποιότητα του αρχικού mp3. http://www.mpesch3.de/ Είναι free, standalone και πάρα πολύ μικρό... Δοκιμάστε το, είναι φοβερό εργαλείο...
sotris99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε μου εχω κατακοκκινίσει και αισθάνομαι τουλάχιστον ηλίθιος Κανείς δεν είναι ηλίθιος απλά μερικές φορές σνομπάρουμε τον Νέρωνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.