Προς το περιεχόμενο

technikdirekt+προπληρομενη καρτα

vagman77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/σπέρα,

Όλα άρχισαν την Παρασκευή που πήγα και έβγαλα μια προπληρωμένη VISA από ένα κατάστημα της τράπεζας ALPHA αφού εγώ και τρεις φίλοι μου θέλαμε να κάνουμε μια παραγγελιά από το technikdirekt και συνεπώς θα χρειαζόμασταν κάρτα.. Όπως καταλάβατε δυστυχώς ανέλαβα εγώ την έκδοση της κάρτας(με δικά μου λεφτά τα οποία θα μου τα έδιναν όταν έπαιρνα τα πράγματα) την παραγγελιά και τα συναφή.. Έτσι την ίδια μέρα έκανα την παραγγελιά και πέρασα ένα ωραίο χαρούμενο(!) σαβ/κυρ μιας και πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά..

Αλλά την Δευτέρα μου ήρθε ένα ωραιότατο mail που έγραφε:

Dear Sir,

regarding the amount of your order it is not possible to accept payment

per creditcard

without checking the address.

It is necessary to provide us with a reference.

Therefore we need copies of your ID Card and your creditcard via fax or

scanned as attachment per e-Mail (please choose JPEG).

If you send the copies by fax, please indicate your name and your full

address.

**The delivery time is supposed to be about two weeks.

Thank you in advance

Best regards

Your TECHNIKdirekt-Team

Αν και ήμουν επιφυλακτικός για την αποστολή τέτοιου είδους πληροφοριών μέσω mail για ευνόητους λόγους τελικά τα έστειλα και τους εξήγησα πως επειδή ήταν προπληρωμένη δεν έγραφε το ονοματεπώνυμο μου επάνω.. Όμως σήμερα ήρθε ένα ακόμα πιο ωραίο mail που έλεγε:

Hello,

we thank you for sending us the copies requested.

Unfortunately we are not able to charge virtual creditcards.

Therefore we would like to ask you to let us know the data of a "real"

creditcard and to send us a copy of it.

Thank you in advance.

Best regards

Your TECHNIKdirekt-Team

Και τώρα έχω μείνει με μια προπληρωμένη στα χέρια που πρέπει να ξοδέψω τα λεφτά που έχει μέσα αγοράζοντας μ@..ες μέχρι τον Δεκέμβριο αλλιώς θα μου τα φάει η τράπεζα.. Ρε παιδία υπάρχει κανένας τρόπος να τα αγοράσω τα αναθεματισμένα τα πράγματα από εκεί με αυτήν την κάρτα?? :? :evil: :evil:

Δημοσ.

Φίλε Vagman, νομίζω ότι μπορείς να πας και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω... Εγώ πάντως αυτό θυμάμαι να μου έχουν πει στην Alpha Bank...

Εαν τελικά καταφέρεις και τα πάρεις πίσω, ψάξε για άλλους τρόπους πληρωμής όπως για παράδειγμα τραπεζικό έμβασμα... αν και δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται...

Δημοσ.

epeidi m endiaferei ki emena to thema,

xerete kapoia proplirwmeni karta pou na tin dehodai stadar xena sites?

i an ehete hrisimopoiisei kapoia epitihws gia agora online apo xeno site..

thanx

Δημοσ.

Νομίζω πως η προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Αττικής γράφει πάνω το όνομα σου.

Βέβαια, δεν ξέρω τι άποψη έχει επί του θέματος το Technikdirect... :(

Δημοσ.

Αυτο για τα λεφτα μπορω να το κοιταξω, αν και οταν ειχα παει τους ειχα ρωτησει για την περιπτωση πχ να μου ειχαν περισεψει στην καρτα 10euro και αν μπορουσα να τα παρω και η απαντηση τους ηταν πως πρεπει να τα ξοδεψω... :(

Εχει αγορασει κανεις πραγματα απο το technikdirekt με προπληρωμενη?? Μηπως ημουν εγω ο γκαντεμης?? :)

Δημοσ.

Vagman77,

το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα Πίστεως/ Alpha bank και να ζητήσεις τα λεφτά σου. Θα στα δώσουν αμέσως.

Είναι γραμμένο και στους όρους αν θυμάμαι καλά. Ψάξτο

Δημοσ.

Δοκίμασε αντί του technikdirekt αν αυτά που θέλεις να πάρεις είναι φωτογραφικά ή παρόμοια το nomatica.com. Εγώ με electron visa την πάτησα σαν και εσένα στο technikdirect (παραγγελία 900 ευρό περίπου) και τελικα πήρα από το nomatica χωρίς κανένα πρόβλημα με αποστολή μέσα σε 3 μέρες με online tracking κλπ.

Δημοσ.
Και τώρα έχω μείνει με μια προπληρωμένη στα χέρια που πρέπει να ξοδέψω τα λεφτά που έχει μέσα αγοράζοντας μ@..ες μέχρι τον Δεκέμβριο αλλιώς θα μου τα φάει η τράπεζα.. :evil: :evil:

Ε, χμ... αυτό γιατί δεν το κατάλαβα.

Συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...