Προς το περιεχόμενο

dvd reader

deathlok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

polaki efxaristo alla kainourio exei 25 den nomizo pos aksizei.kai genika einai poli liga ta xrimata opote tha paro kainourio aplos to anoiksa to post min paro kanena kai den diavazei tipota para mono dvd pressas:(

Δημοσ.

πολύ καλά είναι και τα Samsung, έχουν και 512cache, Εγώ πήρα ένα 116Α3 πλέξτορ και ήταν χαλασμένο από τη μαμά (κολούσε το σύστημα σε άσχετα διαστήματα και ένα σκαν για δισκάκι πολύ συχνά μόνο του, μου το άλλαξαν με ένα 116Α, δεν έχω πρόβλημα τώρα αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος, τρίζει πολύ, κάνει θόρυβο και δεν διαβάζει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ένα καινούργιο Samsung ή το νεκ 3500 που έχω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia pira telika to lite on (ram-shop 28euro).den enthousiastika kiolas einai safos xeirotero apo to pioneer pou ixa kai idika sto xrono apo tin stigmi pou bazeis to cd dvd mexri na kanei spin up.tha psakso gia kana pio kainourio firmware kai ama einai tha ksanapostaro.

Δημοσ.

Δε προκειται να δεις διαφορα με καινουργιο firmware, κακως πηρες Liteon αν σε ενδιαφερει να αναγνωριζει γρηγορα τα cd.

Τα ποιο γρηγορα σε αναγνωριση cd ηταν και ειναι τα Toshiba, πλεον το καινουργιο τους μοντελο SD-M1912 (Toshiba-Samsung συνεργασια, το Samsung που αναφερεται παραπανω ειναι μαλλον το ιδιο) παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ επισημως (+,-,DVD-RAM, dual layer). Ειναι αθορυβο και πολυ καλο σε διαβασμα ταλαιπωρημενων cd, πρωτη φορα καταφερα να διαβασω cd που δε διαβαζε το Plexwriter μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...