Προς το περιεχόμενο

dvd reader

deathlok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia apo afta pou kikloforoun afti tin stigmi pio einai to kalitero reader?

otan leo kikloforoun enoo na iparxei sto e-shop sto plaisio ktl oxi se mikro magazaki stin akri tou kosmou.

efxaristo

ps ixa ena pioneer kalo alla ta pio kainouria pou pire enas filos mou den bgikan toso kala!:)

mipos aksizei na paro dvd recorder kai na to xrisimopoio kai san reader i den einai toso kala san reader(thelo na diavazei ta panta kai grigora)

Δημοσ.

LiteON 166s (το εχω) ή 167T. Νομιζω ειναι τα καλυτερα που κυκλοφορουν στην αγορα. Πολυ γρηγορα ripping και καλη ικανοτητα αναγνωσης.

Τα LG εχουν καλη ικανοτητα αναγνωσης, αλλα νομιζω υστερουν σε σχεση με τα LG στο ripping. Προσωπικα με το LG που ειχα 8160, δεν ειχα μεινει και πολυ ευχαριστημενος, ειδικα με τα αντιγραμμενα DVD.

Δημοσ.

den me endiferei katholou to argo ripping i genikotera i taxitita anagnosis me endiaferei na borei na diavasei tora arga grigora den tha ta xalasoume ekei?

lg oxi antigrammena dvd??(e tote mavri kalosini exei)(ekei einai ta skoura)

Δημοσ.

Εγώ φίλε είχα το pioneer 117 όσο δούλευε ήταν φοβερό. Υπήρχαν αντιγραμένα DVD που το LG του φίλου μου δεν τα διάβαζε αλλά το δικό μου δεν κολλούσε μία! Βέβαια αυτό για 2 χρόνια αφού μετά τα εφτυσε και δεν διαβαζε τα DVD ενώ τα cd μπορούσε!

Δημοσ.
Εγώ έχω plextor dvd-rom 116a2 και ότι του έχω βάλει το έχει παίξει. Ειδικά dvd που δεν μπορούσε να τα παίξει το nec 2500.

Τα dvd-rom plextor ειναι pioneer με αλλο fw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...