yannis27gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Τι πρωτότυπος τίτλος, ε; Λοιπόν, είναι τραγούδι που παίζεται τρελά σε μπαρ και χοροπηδάδικα. Δεν έχω ιδέα πως το λένε, έχει όμως 2 βασικά χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν (όσους το έχουν ακούσει) να καταλάβουν σε ποιο αναφέρομαι: 1ον Είναι εξαιρετικά χαρωπό 2ον Δεν είναι αγγλικό. Δεν ξέρω σε ποια γλώσσα τραγουδάει ο τύπος (α,ναι, είναι άντρας αυτός που τραγουδάει 8) ) αλλά μου φέρνει κάτι σε σλάβικο... Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά, ας βοηθήσει. Τσάου!!!!
Fozzy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 pithanotata zhtas... O-zone - Dragostea Din Tei Tetoia posts kalytera na ginontai sto "Name That Tune" pou einai pinned
Cristina Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Τι πρωτότυπος τίτλος, ε; Αυτό ήταν το 1ο που σκέφτηκα... 1ον Είναι εξαιρετικά χαρωπό Μόλις είδα αυτό, το μυαλό μου πήγε στο 'O-Zone - Dragostea Din Tei' 2ον Δεν είναι αγγλικό. Δεν ξέρω σε ποια γλώσσα τραγουδάει ο τύπος (α,ναι, είναι άντρας αυτός που τραγουδάει ) αλλά μου φέρνει κάτι σε σλάβικο... Αλλά μόλις είδα αυτό, παλι στο 'O-Zone - Dragostea Din Tei' πήγε το μυαλό μου... Οπότε δοκίμασέ το και ένα από τα 2 που ψάχνεις θα είναι μάλλον. Btw, έχουμε και α υ τ ό. EDIT: Γιάννη! hahahahaha :*
theobabis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Aν ειχατε ιδεα κυριε Freud πως το λενε, υπηρχε λογος να το ψαχνετε?
dim_b Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Aν ειχατε ιδεα κυριε Freud πως το λενε' date=' υπηρχε λογος να το ψαχνετε? [/quote'] Φυσικά. Θα μπορούσε να ξέρει τον τίτλο, αλλά να μην μπορεί να το βρει (πράγμα απίθανο αν είναι αυτό που του είπαν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.