Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα Επεξεργαστη?

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε στου Tom (http://www.tomshardware.com)

Έχει benchmarks με coolers

Δες ποιο είναι το καλύτερο, πάντα κοιτάζοντας και τα db αλλά και την απόδοση. Αν δεν κάνω λάθος (το λέω επειδή βλέπω οτι θες silent) τα πιο αθόρυβα είναι τα Zalman. Έχουν τεράστιες ψύκτρες και τα FAN τους είναι πολύ αθόρυβα.

Έχω δεί Athlon XP-M με MOD στα L5 για να υποστηρίζει Powernow! να τον έχουν κατεβάσει 300MHz - 1,35V (αρκετά για να τρέχουν τα Windows αλλά και P2P προγράμματα) και να έχει το Zalman Fanless!!!! Και το temp να ναι σταυερο σε 52C

Τα Zalman έχουν την καλύτερη ψύκτρα νομίζω

Δημοσ.

Kata th gnwmh mou h kaluterh k oikonomikoterh lush einai h Thermalright slk 900 me enan 90ari fan px enermax me ball bearing k fan control. Ruthmizeis tis strofes sto minimum kai den akougetai tipota k exei kai polu kales epidwseis...

Δημοσ.

:D

Δεν το λέει μόνο ο Tom βασικα...

Οι Thermalright είναι όντως οι καλύτερες με διαφορά (το λέει και ο tom ;-) )αφού η σχέση db / C είναι πολύ καλή για Air Cooling.

Αντικειμενικά πάντως οι Zalman είναι πιο αθόρυβες, με κόστος βέβαια στην απόδοσή τους. Η ψύκτρα της Zalman είναι πολύ καλύτερη από αυτή των Thermalright (είναι χάλκινη και είναι πολύ κτήνος) και έτσι με ένα πολύ αδύναμο FAN οι Zalman καθιστούνται ως οι πιο αθόρυβες! Αν ο φίλος μας δεν κυνηγάει overclock και θέλει Silent, νομίζω οτι Zalman ψάχνει!

For the record...Με σκέτη την ψύκτρα μίας Thermalright (fanless δηλαδή) για το ίδιο mod που έγραψα πιο πάνω το CPU είχε temp 62C

• Super Moderators
Δημοσ.

vasika den yparxei sxesh db/ C stis thermalright giati einai sketes psyktres...fan prepei na agoraseis 3exwrista...etsi oso kalytero to fan toso pio kalh h sxesh db/c

pantws me mia psyktra ths Thermalright einai poly pio sigoura ta pragmata :)

Δημοσ.

Χμ...γράψτε λάθος!

Βρήκα το review και για το

od που περιέγραψα το Thermalright (το 800) δεν μπορουσε καν να λειτουργήσει fanless λόγω θερμοκρασιών που ανέβαζε.

ίσως η καλύτερή λύση είναι το Zalman και αργότερ αν θέλει τίποτα OC απλά να του αλλάξει το FAN!

Ένα review του Zalman υπάρχει εδώ.

http://www.digital-daily.com/cooling/zalman-7000a/

Υπάρχουν και πολλά άλλα!

Έχει πάντως αναμφισβήτητα την καλύτερη ψύκτρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...