Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Non-stop CD με τη βοήθεια του Nero

STEVEHACKER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με το συγκεκριμένο θέμα? Πάντως για να βοηθήσω, πατώντας το κουμπί "no space between the tracks" δεν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε audio-cd compilation κάνε το εξής:

:arrow: διάλεξε όλα τα tracks εκτός του 1ου

:arrow: δεξί click, properties

:arrow: έχει μια επιλογή "pause... κάτι" που έχει τιμή 2. Βάλε τιμή 0 και δεν θα έχει κενό ανάμεσα στα tracks.

Δημοσ.

Έκανα αυτό που μου είπες φίλε DeathDeal, αλλά δεν έγινε τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, για το πρώτο τραγούδι που είπες να μην το μαρκάρω, υπάρχει κενό 2 sec. Αλλά και στα υπόλοιπα κομμάτια η "μίξη" δε με ικανοποιεί..................

Δημοσ.

STEVEHACKER, thes na kaneis mixh??? or synexomena kommatia?? an thes na ta mixareis...tote tha dialekseis me thn idia diadikasia ola ta kommatia ektos tou prwtou...tha kaneis dexi click...properties...kai katw katw exei mia epilogh....Cross fade with previous track...to tickareis...kai dialegeis...3 me 4 deuterolepta...

elpizw na thes kati tetoio...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω γιατι δεν μπορω ΠΟΤΕ να γραψω audio CD που να μην εχει κενο απο το πρωτο στο δευτερο track? Ακομα και με Disk At Once ή DAO/96...

Συνεβαινε απο παλια με ενα Ricoh CD-RW, μετα τα ιδια με ενα Toshiba DVD-RW και τωρα παλι τα ιδια με το NEC 3500... Οταν παω να γραψω μου λεει οτι καποια properties (του drive ή του project, δεν θυμαμαι) δεν υποστηριζουν 1ο-2ο track χωρις κενο...

Nero 6_3_1_25 και ακομα τιποτα

Δημοσ.

file mou den fteei to antigrafiko sou oute kai to programma eggrafis alla to format tou mp3. dokimase na metatrepseis ta mp3 se wav (kai ex anagkis kopse arxi ki telos me kapoio programma -cooledit/soundforge) kai meta na to grapseis disk at once xwris keno.

Δημοσ.

Το mp3 έχει ένα κενό στο τέλος του (από τη συμπίεση). Είχα σπάσει και εγώ το κεφάλι μου παλαιότερα, για να βρω το λόγο που υπήρχε το ενοχλητικό κενό.

Ένας εύκολος τρόπος για να το διορθώσεις είναι να βάλεις τα κομάτια στο Nero, να βγάλεις τις παύσεις και μετά με δεξί κλικ στα κομμάτια->Properties->Indexes να κάνεις zoom in στο τέλος του τραγουδιού και να μετακινήσεις την μπάρα END πριν την παύση.

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...