yannis27gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Έχω φορητό με κάρτα γραφικών ATI Radeon 9000 64Mb Ram. Θα τρέξει το παιχνίδι ή τζάμπα θα το πάρω?
nerohytis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 to paixnidi kanei save mono tou se ka8e gyro alla mporeis na kaneis kai save (sto panel me esc)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 yannis27gr, se forito acer me 9200 pano to paixnidi paei mia xara, ektos apo to menu kai ta videakia pou sernonte... mesa omos,(me tis katalliles rithmiseis) eisai mia xara.
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Το πρόβλημα με το ποντίκι που αφήνει ίχνη στην οθόνη είναι αρκετά διαδεδομένο (ρίξτε μια ματιά σε διάφορα ξένα forum) και νομίζω λύνεται με την εγκατάσταση των media player 9 runtime files που έρχονται μαζί με το παιχνίδι. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε.
sarisn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά εμένα μου κάνει το εξής τρελό... όταν τρέχω το παιχνίδι και μπαίνει στο πρώτο μενού κανονικά' date=' όταν κουνάω το ποντίκι αφήνει ίχνη και δεν μπορώ να δω ούτε τα κουμπιά. Το ίδιο γίνεται και όταν αλλάζω μενού (πχ. πάω στα Options). Κατέβασα και τους 66.81 της nVidia αλλά τίποτα. Η πλάκα είναι ότι μέσα στο παιχνίδι (στη μάχη) δουλεύει κανονικότατα! Αλλά θέλω να κοιτάξω και τις ρυθμίσεις και δεν μπορώ. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει πως να το λύσω? Ευχαριστώ. ΥΓ. Το ίδιο κάνει και με την 1.1 έκδοση [/quote'] Κανείς?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 A new graphics card would probably help!Sorry mate.
riginos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 telika vrika tin lisi me apegkatastasi tou windows media player 10 kai tou media player 9 runtime kai epanegkatastasi tou meta tin egkatastasi tou paixnidiou. twra trexei teleia.
sarisn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Υπάρχει online mode?? Δεν αναφέρθηκε κανείς ποτέ...
Erunildo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 exei.Paizeis omos mono maxes, den exei campaign map...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 kodiko enoeis cheat...den ksero ean einai enable to console opote ean den einai kanto apo to system...
chris12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Για όσους έχουν παίξει το rome total war και καταστρέψαν την κοινωνική τους ζώη... υπάρχει συνεχεια. Η συνεχεια λέγεται Europa Barbarorum. Είναι μία μετατροπή του παιχνιδιου και πάτάει πάνω στο παλιό rome total war. Είναι ιστορικά σωστό, και πρακτικά είναι νέο παιχνίδι και είναι ΚΟΛΗΜΑ!!!!!!!!!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Europa_Barbarorum και το download (v1.1) http://www.europabarbarorum.com/downloads_mod.html Καλή καταστροφή στις σχέσεις σας.
Praetorianos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Thanx θα του ρίξω μια ματιά γιατί είχα φάει κόλλημα με το παλιό, αν και επειδή είναι mod θα προτιμούσα να παρουσιάζει κάτι διαφορετικό. Δηλαδή πιο σύγχρονη εποχή ή ακόμα καλύτερα αν γινόταν B' Παγκόσμιο.. Εσύ που το δοκίμασες πως σου φάνηκε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα